Öland 2001!


Öland sommaren 2001!


Dödskallegänget!


Tony och Jennie!


Tony och Jennie!


Tony, jag och Jennie!

Hittade några gamla bilder från sommaren 2001 när vi var på Öland med Ria. Vet inte ifall du har några bilder därifrån Eva, tänkte att det kunde vara lite kul för dig att se dom. Du är ju med på den som är tagen framför bussen.


Kommentarer
Postat av: Eva T

Hej Hillevi !

Tack o lov att bilden är så otydlig, nu kommer jag ihåg "tant frissan" efter den vidriga klippningen. Å jämte lover boyen. Såg en bild för ett tag sedan där jag satt med Kurt å Rosemarie på Ria.......oj oj oj säger jag bara.

Jag tror att jag ska ha bilder därifrån men tror att dom ligger på rulle fortfarande.

Kram å ha en underbar helg.

2009-04-16 @ 21:17:32
Postat av: Hillevi

Jasså du gillar inte din frisyr på bilden, ja det var ju tur då att du inte syns så mycket hahaha. Kurt var det verkligen länge sedan jag såg, vart har han tagit vägen egentligen? Jag brukade ju köpa tavlor utav honom som han målade på Ria, han var ju väldigt duktig och dessutom så blev han så glad när man köpte hans tavlor. Såg faktiskt några utav hans tavlor på Vårdcentralen för ett tag sedan

Hoppas att du också får en bra helg!

Kram från oss!

2009-04-16 @ 23:51:28
URL: http://hillevitony.blogg.se/
Postat av: Eva T

Hej Hillevi!

Visste du inte ? Nähä då kommer det tråkiga nyheter här då, han dog förra sommaren maj/juni.

Han flyttade ju tillbaka till Flen och där gick det väl inte så bra på egen hand. Det funkade när han gick på möte å så, men han och i första hand hans kvinna tyckte väl att det var pinsamt och att det skulle han fixa på egen hand. Och bli lite vanlig. Sen blev han sjuk och rädslan inför det han drabbades av gjorde att han ställde sig framför tåget. Flera av hans tavlor hänger mycket riktigt på Vdc och jag fick låna ner flera stycken till Ria när det hölls minnes stund för honom där.

Önskar dig/er också en trevlig helg.

2009-04-17 @ 15:55:10
Postat av: Hillevi

Hej Eva!

Nej, jag visste inte det, hörde bara av Cecilia att han hade flyttat. Verkligen jättetråkigt, tyckte väldigt mycket om honom. R.I.P

Kram Hillevi

2009-04-17 @ 18:45:10
URL: http://hillevitony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0