Bröllopsdag!















I morgon har vi bröllopsdag, vi gifte oss den första augusti 2004 så vi har varit gifta i fem år. Vi gifte oss på stranden, jag och Tony träffades faktiskt på stranden första gången för väldigt många år sedan. Det var en midsommarhelg, jag tror att jag var sexton så det är några år sedan. Det var lite ostadigt väder denna dagen för fem år sedan så det var lite osäkert om vi skulle kunna vara på stranden. Men faktiskt när det väl var dags så kom solen fram, en kompis till mig som var med sa ändå  "när ni sa ja, då kom solen fram, det säger ju allt" nästan lite magiskt. Dessutom så har vi en bild från bröllopet som någon har tagit där det är ett moln precis ovanför oss som ser ut som en ängel. Det var säkert Tonys mamma och pappa som var med uppe i himlen.

Övervakare!

Får väl försöka skriva lite här, har inte haft så mycket tid att blogga på sista tiden jag har jobbat väldigt mycket. Tony fick ett samtal från en gammal kompis idag, han undrade ifall Tony kunde tänka sig att bli hans övervakare. Jag har sagt det till Tony i flera år att det skulle väl kunna vara något för honom att bli övervakare. Han vill ju gärna använda sina erfarenheter till något positivt och jag tror att detta kan bli väldigt bra. Denna killen som han ska bli övervakare till är en utav Tonys allra bästa vänner, dom har känt varandra väldigt länge. Samtidigt så är den här killen väldigt medveten om hur Tony fungerar, han vet väldigt väl var Tony står när det gäller alkohol och droger att det är nolltolerans som gäller. Förhoppningsvis så är det ett medvetet val från hans sida att han väljer just Tony, att han verkligen vill skärpa till sig och ordna upp sitt liv och bli drogfri. När Tony hade varit drogfri i ungefär ett år så kontaktade denna killen Tony och bad honom om hjälp att få komma iväg på behandling och Tony hjälpte honom att komma iväg till samma ställe som han själv hade varit på. Den här killen resonerade som så att kan du klara det så kan jag också, och det gick bra ganska länge för honom också men efter några år så föll han tillbaka.

Wishes change!


Quiz!


 
Hillevi completed the quiz "Hur allmänbildad är du?" with the result WOW du kan ALLT!. Du är den som kan alla skolböcker utantill och glänser på lektionerna. Livet kommer inte bli tufft för din del iallafall, då du är som en levande uppslagsbok. MEN är fallet så att du har googlat fram svaren så kan du glömma det jag sa innan.....


Gjorde denna quizzen på Facebook, så om ni undrar över något så kan ni ju bara fråga mig för jag kan alla skolböcker utantill och är som en levande uppslagsbok *L* 

Tänkvärt!


Mc Donalds!



Idag så har vi varit på Mc Donalds, visst är det intressant att läsa vår blogg, vi lever ju ett väldigt glamouröst liv, eller hur *L* Jag är ledig idag och Tony har sin sista semestervecka, så han börjar jobba på måndag. Jag tycker att hans fyra veckor semester har gått väldigt fort, det kanske beror på att jag själv har jobbat väldigt mycket. Kim har halsfluss så han har fått penicillin, det är tredje dagen idag som han tar medicin så det smittas ju inte längre. Han har varit hemma i två dagar och inte fått leka med sina kompisar, det är nog det värsta som finns för honom, att inte få vara med sina kompisar. Så han blev väldigt glad idag när han äntligen fick gå hem till sin bästa kompis och leka.

Mer bilder!















Det här var ju riktigt roligt, får väl se om jag kan slita mig från detta och åka iväg och jobba klockan tre *L* Dom översta bilderna är på Kim och sedan är det gamla bilder på mig och Tony.


Bilder!





















Hittade en rolig sida på nätet som jag har hållt på med nu i några timmar, det är Jennie och Kim som är på bilderna. Nu ska jag stänga av datorn och sova, klockan är snart halv tre på natten. Jag har verkligen kommit in i fel dygnsrytm, blir väl lätt så när man jobbar mycket nätter.

Tony!



Idag har Tony varit helt nykter och drogfri i nio år, man kan nog säga att det var ett livsavgörande beslut för hans del. Jag är ganska övertygad om att han inte hade levt idag om han inte hade tagit detta beslut. En person som jobbar med missbrukare här i Falkenberg berättade att sedan 1997, när han började jobba här så är det 130 personer som har dött i en drogrelaterad död. Dom flesta utav dessa 130 personer är gamla kompisar till Tony, dom har väl levt ungefär samma liv som han levde förut. Jag är glad att jag vågade tro på dig Tony, fast att du bara hade varit drogfri i nio månader när vi träffades. Jag skulle aldrig vilja vara utan det vi har tillsammans, jag tycker att vi har världens finaste familj.

Jobb, strand och tvätt!



Jobbade från klockan 19.30 igår kväll till klockan 7 i dag på morgonen, egentligen så börjar vi inte förrän klockan 21 när vi jobbar natt men hon som jobbade igår kväll behövde gå lite tidigare. Sedan var det hem och försöka sova lite, somnade inte förrän klockan nio och sedan väckte Tony mig klockan halv ett, så det blev inte så mycket sömn. Vi åkte ner till stranden. Lisa, Emmis och Lisas kompis och hennes dotter var också där. Vi kom hem vid 4-tiden, vi hade tvättid idag så det var bara till att springa ner i tvättstugan och sätta igång med tvätten. Jag sorterade all tvätten och lade i två maskiner sedan överlät jag resten utav tvätten till Tony och gick och lade mig och sov en stund till. Han har ju semester så han har ju lite mer tid än mig till att tvätta.

Till Jennie!


Blommor!



Här är en bild från våran trädgård, visst har vi mycket fina blommor och en fontän till och med. Nej, det är väl inte riktigt våran trädgård, mer ett önsketänkande då, men om jag hade haft en trädgård så skulle den se ut så här *L* Bilden är tagen på Rådhustorget i Falkenberg.

Child in Time!



Igår spelade Rhapsody in Rock här i Falkenberg, Jon Lord från Deep Purple var med. Dom spelade en massa gamla låtar med Deep Purple bland annat Child in Time. Dom spelade på idrottsplatsen, vi bor ju alldeles intill så vi satt här och tjuvlyssnade. Synd bara att jag skulle iväg och jobba på kvällen men Tony fick höra allt.

Frågesport för blondiner!

Frågesport för blondiner... och även för andra så varsågod och gissa!


1. Hur länge varade 100-åriga kriget?

- 116 år

-  99 år

- 100 år

- 150 år

Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan...


2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?

- Brasilien

- Chile

- Panama

- Ecuador

Blondinen tar publiken till hjälp...


3. I vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?

- Januari

- September

- Oktober

- November

Blondinen ringer en vän, en annan blondin...


4. Vad hette George IV?

- Albert

- George

- Manuell

- Jonas

Blondinen söker efter rätt svar på internet...


5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?

- Kanariefågeln

- Kängurun

- Råttan

- Sälen

Blondinen åker ur tävlingen...


PS. Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här

nedan:


1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).

2. Panama-hatten uppfanns i Equador.

3. Oktober revolutionen firas i november.

4. Kung George IV hette Albert.

5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin "sälarnas ö" (havshund).


Alltså, hur många rätt hade du??


Bantningstips!





Jennie förstod inte riktigt vad jag menade när jag skrev att detta var bantningstips så jag får väl förklara mig. Det finns väl ingen som vill äta glass och choklad när man har sett hur det tillverkas *L*

Rhapsody in Rock!



Idag spelar Rhapsody in Rock här i Falkenberg, dom spelar på idrottsplatsen alldeles intill där vi bor. Tony skulle gå ut och hämta in Kim klockan åtta, det är hans tid när han ska komma in. Han visste inte riktigt var Kim var någonstans då var det en granne som sa att hon hade sett Kim och en annan liten tjej som heter Ella stå och dansa inne på idrottsplatsen. Dom tyckte väl att det var bra musik där så dom hade krupit under staketet och satt uppe på läktaren och lyssnade på Deep Purple låtar. Nog för att Tony har plankat in på koserter förr i tiden men knappast när han bara var sju år gammal.
Det är i morgon som dom ska spela, det var väl bara något genrep idag, vi tyckte väl det var lite konstigt att det inte var mer folk.

High Chaparral!









Idag har Tony och Kim varit på High Chaparral, dom har haft det roligt där. Själv så har jag jobbat 7-15 så jag har inte så mycket att skriva om idag.

Jag och Kim hade riktigt roligt på Chaparall!! Vi började med att gå och beväpna oss med pistol och hatt! sedan gick vi till vilda western showen och den va väldigt bra och stunt kvinnorna va väldigt skickliga!! Sedan köpte vi biljetter till ånglokståget och åkte iväg på en resa som slutade med att rånare försökte råna tåget men som tur var så var det duktiga vakter på tåget så vi kunde åka vidare till Mexico där hoppade jag o Kim av och kollade in staden Sao Paolo efter det så gick vi till indianbyn och såg indianerna dansa (mycket mäktigt) efter överfallet på tåget så kände vi att vi måste nog beväpna oss mer så vi gick tillbaka och skaffade oss ett dubbelpipigt hagelgevär och Lucky-Luke kläder efter det så gick vi in i en vilda western by så att Kim fick strida lite med andra barn!! Efter det gick vi till ingången och väntade på att en kompis till mej (Benny med familj skulle komma) sedan när dom hade dykt upp så gick vi o kollade western showen igen efter det så kände både jag och Kim att det fick vara nog för den här gången, so see you next year chaparall!!!!!
Tony och Kim

Varbergs Fästning!









Idag har vi varit i Varberg, jag och Jennie gick lite på stan och Tony och Kim var på Varbergs fästning. Bockstensmannen finns ju där på museet, dom hade varit där och tittat på honom, Kim frågade Tony:
- Varför ligger det ett skelett där?
- Det är ett skelett som dom har hittat i en mosse, svarade Tony.
- Vad är en mosse, frågade Kim.
- Det är något som finns långt in i skogen.
Det är ju inte så lätt att förstå varför dom har släpat dit ett skelett och lagt där, Kim trodde nog att det var något spökhus som på Disney.

Jennie!





Här är några bildet på "the partygirl" hon och Melina har varit ute tre gånger denna veckan. Både Jennie och Melina jobbar väldigt mycket så dom passar väl på när dom väl är lediga båda två. Hon kom hem klockan två i natt, hon hade med sig den obligatoriska pizzan, hon köper alltid med sig en pizza när hon har varit ute. Hon och Tony satt och åt pizza klockan halv tre i natt, vi har nog vänt lite på dygnet allihop, själv så städade jag badrummet klockan ett i natt. Både jag och Jennie jobbar ju mycket nätter så vi har fått lite konstig dygnsrytm.

Äventyrslandet!































Idag har vi varit på Äventyrslandet i Halmstad. Vi åkte bland annat pariserhjulet, Kim tyckte att det var väldigt högt han var nog lite rädd. Sedan åkte jag och Kim en berg och dalbana, som tur var så var den ganska liten. Tony och Kim åkte någon bläckfisk som snurrade, stackars Tony han mådde jätte illa, dessutom blev vi nästan uppätna av dinosaurier *L*

Hajar och pirater!










Idag så åkte vi ner till stranden och hyrde en trampbåt, det tyckte Kim var roligt fast där var väldigt mycket pirater och sjörövare i dom andra båtarna. Han hoppade även i och badade från båten bland alla hajarna, visst är han modig *L* Sedan gick vi till Peggens och köpte glass. När vi kom hem så tänkte jag städa lite, Kim hade spillt ut coca cola på golvet i sovrummet, jag fyllde en hink med vatten och skulle torka upp det, då lossnar handtaget på hinken så allt vatten rinner ut på parkettgolvet i vardagsrummet. Jag skällde lite på Tony, det var ju han som hade köpt hinken, vad taskig jag är det var ju faktiskt inte hans fel FÖRLÅT! men man vill gärna ha någon annan att skylla på i sådana situationer. Kim var snäll och hjälpte mig att torka upp på golvet, han tyckte nog att det var lite roligt att gå omkring och plaska i allt vattnet.

Ice Age 3!









Igår blev det ännu en dag på stranden tillsammans med Lisa och Emmis. Tony och Kim var på bio på kvällen, dom var på Ice Age 3, den var spännande, rolig och cool tyckte Kim. Själv så skulle jag jobba 21-07, så jag är ganska trött idag, tycker det är lite svårt att sova på dagen när det är så varmt. Det låter ganska skönt med Ice Age, man hoppas nästan att det blir det här snart :)

Smiley!



- Vad är skillnaden, frågade läraren, mellan försiktighet och feghet?
En liten kille svarade:
- Försiktighet är om man själv är rädd, medan feghet är om någon annan är rädd.



- Kan Pelle säga varför kirurgen har en ansiktsmask på sig när han opererar?
- Jo, ifall han gör något fel ska patienten inte veta vem som gjorde det.


- Mamma, nu vet jag hur mycket tandkräm det är i tuben.
- Det är exakt nio meter!


- Vad blir det om man vänder på "Paris"?
- Sirap!
- Vad blir det om man vänder på "smart arab"?
- Bara trams!


Cirkus!








Kim har varit på cirkus, där fick han rida på en kamel, vilken modig liten kille, det hade minsann inte jag vågat.

Sommar och sol!















Ännu en varm och solig dag, vi är lite trötta på att vara på stranden så vi åkte till Getingebadet istället, Lisa, Jonas, Felicia och Emmis kom också dit. Jennie jobbar idag sedan skulle hon och Melina åka till Varberg och festa, jag tycker inte om när dom åker iväg sådär, tycker det är bättre när dom går ut här i Falkenberg, men, men jag har ju som sagt var inget att säga till om längre när det gäller det. Får väl hoppas att dom tar det lugnt och kommer hem ordentligt, dom var iallafall lediga bägge två i morgon. Tony och Kim är på Cirkus Olympia, dom fick två stycken fribiljetter utav en kompis till Tony.

RSS 2.0