Svampbob fyrkant!




Idag har jag och Jennie vart ute och gått, vi gick slingan på Slätten, vet inte riktigt hur lång den är, kanske 2,5 km. Ska försöka komma igång med träningen nu, ja, ja träning och träning men man kan ju iallafall försöka vara ute och gå mycket. Jennie tyckte att vi skulle plocka svamp när vi ändå var ute och gick i skogen, alla människor verkar ju plocka svamp, jag har nog aldrig plockat svamp förut. Vi hittade bara en massa flugsvampar och en massa andra konstiga svampar som såg väldigt giftiga ut. Tycker att det är lite lurigt när man inte kan något om svampar man kan ju få lite skumma upplevelser utav vissa svampar, det är nog säkrare att hålla sig till chapinjoner på burk dom är ju dessutom lätta att hitta :)

Utmaning!

Regler:

Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du?
Hillevi

2. Ett ord på fyra bokstäver: Häst

3. Flicknamn: Hanna

4. Pojknamn: Hampus

5. Yrke: Handledare

6. Färg: Havsblå

7. Klädesplagg: Hatt

8. Mat: Havregrynsgröt

9. Sak i badrummet: Handduk

10. Plats/stad: Halmstad

11. En orsak att vara sen: Halka

12. Något man skriker: Helvete

13. Film: Heffaklumpen

14. Något man dricker? Hallonsaft

15. Band: Hellacopters

16. Djur: Hare

17. Gatunamn: Hamngatan

18. Bil: Honda

19. Sång: Heaven and Hell


Ishall!











Vi har fått en alldeles ny ishall här i Falkenberg, jag, Tony och Kim var där idag och åkte skridskor. Kim hade bara åkt en gång förut så det var lite vingligt i början men han lärde sig väldigt snabbt. Kim, Tony och en annan kille som vi känner som var där spelade lite hockey, NHL nästa kanske *L* Själv åkte jag omkring och gjorde lite piruetter och hopp som en riktig isprinsessa .......... eller kanske inte *L* Jag bröt ingenting iallafall och lyckades faktiskt stå på benen hela tiden.

Nycklar!



Tony hittade inte sina nycklar en dag, han letade och letade överallt. Till slut frågade han Kim ifall han hade sett dom, det hade han, han sa att han hade lekt med dom och sedan lagt dom på sitt rum. Vi letade igenom hela Kims rum utan att hitta dom. Efter en stund så hittade Jennie dom, dom låg i microugnen, hur i hela friden dom nu hade kunnat hamna där. Jag misstänker att det var en liten Kim som skulle skoja lite med sin pappa och gömde dom där och sedan glömde han bort att han hade lagt dom där. Det var ju tur att dom kom fram iallafall, det är ju inte direkt det första stället man letar efter nycklar på.

Söndag!







Några bilder från stranden, på den nedersta bilden är det Kim som hoppar från en sten. Vi var nere på stranden och gick igår, det var ju kanonväder jag och Kim gick till och med barfota, man kan inte tro att det är mitten av september.
I fredags så skulle Tony ner till Halmstad på ett möte på Frivården med sin klient (eller vad man nu ska kalla honom) så jag och Kim följde med och gick lite på stan medans dom var där. Jag hoppas att allting ordnar sig för honom det är lite mycket för honom just nu. Det är så himla lätt att jämföra andra missbrukare med Tony och tycka att det är väl inte så svårt att sluta i och med att han har klarat det. Man får nästan lite fel inställning, det är inte så himla lätt att bryta ett mångårigt missbruk, det är ju inte bara själva missbruket som man måste bryta, det är ju så mycket annat runt omkring också som man måste deala med, boende, relationer, arbete, skulder med mera. Hur som helst så hoppas jag att allting ska lösa sig till det bästa för honom och han vet att han har Tonys fulla stöd, hoppas att det kan vara till någon hjälp för honom.

Happy Friday!



Så här skulle jag vilja göra med Anna Anka i Hollywoodfruar, fy vad elak jag är men erkänn att det hade känts bra att få tejpa igen näbben på henne :)

Dyslexi!


Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

 


Familjen Pucko!

Telefonen ringde klockan tio över sju idag på morgonen, dom undrade ifall jag kunde jobba klockan 7-15, så det var bara till att skicka iväg Kim till skolan och flänga iväg och jobba. Egentligen så hade vi tvättid idag klockan 14-20 men vi struntade i den, så tvätthögen växer sig allt större och större.
Vi fick en lapp tidigare i veckan från FABO att Falkenbergs rör AB skulle komma hit idag och kontrollera/åtgärda våra radiatorer. Familjen Pucko fattade inte riktigt vad radiatorer var för något så vi var tvungna att fråga vaktmästaren, han skrattade lite försynt åt oss och förklarade att det var element *L* Vi skulle flytta på alla föremål som var i vägen innan arbetet skulle utföras, då är det ju en fördel att veta vad det är för något så man vet vad man ska flytta på.

Tångbad!











Idag har det vart jättefint väder, jag, Tony, Kim och Bamse åkte ner till stranden, vid Netas. Det känns som att man måste ta vara på sådana här fina dagar, snart är det höst, regn, mörkt, kallt och tråkigt. Vi släppte Bamse så han fick springa lös, det är det bästa han vet. Kim hade med sig en fotboll, den råkade hamna i en massa tång och gegga, så Kim ville inte gå och hämta den. Han sa att någon annan får göra det, någon annan var Tony, han hade tång och gegga upp till knäna, riktigt äckligt var det. Jag sa till Tony att vissa betalar till och med för tångbad, knappast något som Tony skulle lägga pengar på.
Visst är Tony fin i sina glasögon, jag tycker att han passar jättebra i dom.

Pussa mig inte!



Kim sa till mig innan han somnade att han inte vågar gå till skolan i morgon, man blir ju jätteorolig och tänker att det måste ju ha hänt något hemskt i skolan, han brukar ju tycka att det är jätteroligt i skolan annars. Jag frågade honom om det var något som hade hänt idag, då svarade han att det är två tjejer som går i nollan som håller på att pussa honom hela tiden. Stackars liten, det kan ju inte vara roligt att bli pussad av tjejer ifall man inte vill det, jag sa till honom att han får säga till dom att dom slutar, han sa att han hade gjort det men att dom inte slutade iallafall. Jag sa att dom tycker säkert om dig och tycker att du är söt, Kim har alltid vart en liten tjejmagnet även när han gick hos sin dagmamma. Vad ska man göra i en sådan här situation, det känns ju lite löjligt att prata med hans fröken om detta.

Jennie Pennie!






One word!


Jennie!








Sjuk och gnällig!

Jag har blivit väldigt dålig på att skriva i min blogg, jag får riktigt dåligt samvete för att jag inte skriver så mycket längre, det är ju väldigt onödigt egentligen eftersom det är min egen blogg och jag själv kan bestämma när jag vill skriva i den.
Jag och Kim har vart sjuka några dagar fast nu börjar vi bli lite bättre, tycker verkligen synd om min stackars familj som tvingas stå ut med mig när jag är sjuk. Det sägs att killar brukar bli gnälliga och hjälplösa när dom är sjuka men jag är nog värst utav dom alla, jag är så otroligt gnällig så jag till och med blir trött på mig själv och då är det ju ganska illa.
Jennie har vart i Stockholm med sina kompisar i några dagar men nu är hon hemma igen.
Tony skulle till Halmstad i dag, det var någon föreläsning på Frivården om kriminalitet, det är fyra olika föreläsningar under hösten som han ska gå på i och med att han har blivit övervakare. 

RSS 2.0