Skrea strand!






























Ännu en dag på stranden, Lisa, Felicia och Emmis kom också dit. Kim och Emmis badade flera gånger, det var inte speciellt varmt i vattnet. Tony gick runt med sin kamera och fotograferade, det var hemskt vad havet lutar på en del utav bilderna, måste vara fotografen som är lite sned *L*
På kvällen var vi hemma hos mina föräldrar och firade mors dag. Det blev mycket kalas för Jennie idag, först så var hon ju hos sin farmor, hon fyllde ju 60 år idag och sedan hemma hos mormor och morfar.

Stranden!



Bryggan!



En liten strandkille!



En fiskmås!



En till fiskmås!



Tony!



Beachvolley!

Idag har vi varit på stranden hela dagen, Kim sa att han tyckte att det var super duper härligt. Stackars Jennie skulle jobba 14 - 21.30, jag ringde hem till henne när vi var på stranden, skulle bara påminna henne om att det var storhelg, tänkte att det kanske skulle kännas lite roligare att gå och jobba då, hon får ju 96 kronor mer i timmen då. Hon visste inte att det var storhelg så det kändes väl lite bättre då. I morgon är hon ledig iallafall, hennes farmor fyller 60 år då så hon och Liane skulle dit. Dom har en väldigt ung farmor, hon var bara 38 år när Liane föddes.

Solen!



Det var hemskt vad jag bloggar mycket idag, det är tredje inlägget som jag skriver nu. Men jag var bara tvungen att lägga in den här fina bilden också. Kim hade med sig den hem från skolan idag, han har skrivit alldeles själv.
"MAN KAN INTE STÅ PÅ SOLEN DÅ SMÄLTER MAN" 
Det var väl tänkvärda ord!

Ella!

Hej Jesper, Niklas och Malin, här kommer lite bilder från när jag var hemma hos Bamse. Vi hade det roligt jag och Bamse men det är skönt att vara hemma igen. Jag trivs nog bäst ute på landet, är väl ingen stadstjej direkt. Blev lite arg på dom andra hundarna som vi mötte när vi var ute och gick och så blev jag riktigt arg på en kille som var ute och joggade, jogga vad är det för trams, sånt gör vi inte hemma hos mig.



Gäsp!



Jag och Bamse!



Här ligger jag ganska bra!



Strandpromenad!



Bamse jagar mig! (vad jobbig han är)



Tur att jag hade med mig min favoritstol!

Rymden!





Jag, Tony och Kim var på föräldramöte i går i Kims skola, det var riktigt trevligt. Barnen hade bakat tårta och så hade dom gjort en poängpromenad. Dom har ju pratat om rymden, så det var en massa frågor om planeter och rymden, det var blåa frågor för föräldrarna och vita frågor för barnen. Hm, kanske att vi skulle ha fått barnens frågor istället, våra frågor var ju inte precis lätta. Kim kom fyra på barnens frågor så han fick ett pris, ett spel. Jag, Tony och Lisa (min syster) hade en lapp tillsammans där vi svarade, vi fick INTE något pris vi hade väl typ fem rätt eller något. Sedan fick vi kaffe och tårta och så fick vi kolla lite vad dom hade gjort under året.

Tony har köpt en bärbar dator, han åkte direkt och köpte den igår efter jobbet. Han har pratat om det jättelänge att han vill ha en Laptop. Jag frågade han hur det kändes att ha så mycket pengar så att han bara kan åka och köpa en dator så där. Han tyckte att det kändes jävligt bra, han har väl ine haft det riktigt så förut i sitt liv.
Jag berättade det för Lisa att Tony hade köpt en Laptop, då svarade hon så här:
- Ja och vi har köpt en ny bil, en ny frys och en ny spis.
Jaha där hade vi inte mycket att komma med *L* Nej riktigt så var det väl inte att dom bara hade gått och köpt det så där utan vidare. Jonas (Lisas kille) har pratat länge om att han vill ha en ny bil, han väntade väl bara på att Jennie skulle få sitt körkort, hon övningskörde ju med honom och han vågade väl inte köpa ny bil förrän hon var klar. Så när dom ändå lånade pengar på banken till en bil så passade dom på att låna lite extra till en ny spis och en ny frys också.


Hugs!


Falkenberg!



Man är väl patriot!


















Tycte att det var lite synd att det inte var några bilder från Falkenberg i You Tube klippet så jag lade in några egna bilder, som jag har tagit. alldeles själv. Nej, skojar bara jag har inte tagit dom själv, riktigt så bra är jag inte på att fotografera. Jag snodde dom däremot på nätet, dom översta bilderna är på Ätran som rinner genom Falkenberg sedan är det några fina strandbilder och längst ner är det två bilder på Tullbron. Oj vad jag gör reklam för Falkenberg idag, jag kanske skulle börja jobba på turistbyrån eller något istället *L*

Jennie och Kim!



Jennie Pennie!







Jennie och Kim!



Jennies tatuering!

Lägger in några bilder på mina barn idag, kan ju inte bara lägga in bilder på blommor. Tog en bild på Jennies tatuering hon gjorde den för ungefär ett år sedan. Var väl lite skeptisk till att hon skulle tatuera sig, var väl mest rädd att hon skulle ångra sig. Men nu tycker jag att den är jättefin det är liksom Jennie. Det var en tjej som ritade själva motivet, en körsbärskvist, det är ju lite roligt för det är ju ingen annan som har en likadan. Sedan var hon hos Anders Lindecrantz och gjorde tatueringen, han är verkligen jätteduktig han har hållt på att tatuera i tjugo år. Jag tycker att en del som tatuerar är så slarviga, man ska ju ha den resten utav sitt liv då vill man ju att den ska vara välgjord. Det är väldigt mycket små detaljer i Jennies tatuering, han är väldigt duktig på just sånt.

Blommor!



Maskros!



Pensee!



Blåklint!



Någon lila blomma!







Viol!



Blad!



Lila blomma Igen!



Vit blomma!



Rododendron!



Lila blomma!



Smultronblomma!



Ros!



Röd blomma!

Här kommer lite mer bilder på blommor, det är Tony som har tagit dom. Han köpte en ny videokamera innan vi åkte till Disney som man även kan ta kort med. Det blir ju riktigt fina bilder, jag försökte ta med digitalkameran men dom blev suddiga när man tog så nära. Vi mötte våran granne Eva-Lena när vi var ute och fotograferade, hon undrade vad vi höll på med. Hon trodde väl inte att vi var riktiga kloka när vi stod där på cykelvägen och fotade maskrosor. Hon tyckte vi skulle följa med henne upp och fota blommorna på hennes balkong. Dom sista bilderna är från hennes balkong, hon har så himla mycket blommor på sin balkong.

Blommor!






Fick ett tips utav Kicki att fota blommorna i närbild, gick direkt ut på balkongen och provade detta, det blev ju jättefina bilder. Tack så mycket för tipset Kicki, nu kommer väl jag att gå runt och fota allting i närbild. Har inte tänkt på det viset förut när jag har fotograferat. Det har väl mest varit att man har fotat sina barn och varit glad om dom inte gör en massa fula miner på korten, vilket Kim gjorde hela tiden när vi var på Disney. Antingen så gör han någon konstig min på alla korten eller så ser han skitsur ut bara för att jag precis har sagt till han att han inte ska göra fula miner.

Vår balkong!


 
Petunior och en Dahlia (tror jag att det var)



Balkongus växtus *L*



Tonys fina konstverk på balkongen som han har ritat med Kims gatukritor, mina fötter råkade visst komma med också *L*

Har inget speciellt att skriva om idag heller så jag lade ut lite bilder på våra blommor på balkongen. Jag är inte sådär jättebra på vad blommorna heter men det viktigaste är väl att dom är fina. Vår granne Eva-Lena har världens finaste balkong, jag kanske skulle gå dit och fota istället och skriva att det var vår balkong *L*. Hon har jättemycket fina blommor och växter, hon har till och med ett persikoträd. Jag var där och tittade innan vi skulle åka till Ålyckan och köpa blommor till vår balkong för att få lite inspiration.

Bamse och Ella!






Vi passar en hund som heter Ella denna veckan, det är Tonys syster Monas hund. Hon och hennes familj skulle åka till Kreta. Jag och Jennie tog med bägge hundarna och åkte ner till stranden och släppte dom lösa där. Vilken energi, vi var väl där i en timma ungefär och dom sprang runt och jagade varandra nästan hela tiden. Bamse tycker det är jätteroligt att ha en kompis att leka med. Jag skulle gärna vilja ha en hund till men i och med att vi bor i lägenhet så får det väl räcka med en hund, här är väldigt lyhört så man får ju tänka lite på grannarna också. Man märker ju det nu när Ella är här att dom sätter ju gärna igång varandra och börja skälla.

Enjoy your Weekend!


Star Wars!




Så här ser det ut i våran hall, det är en del utav Kims alla vapen, klonmasker, lasersvärd, laserpistoler med mera. Han har en hel vapenarsenal i vår hall. Han är ute och leker hela dagarna när han inte är i skolan. Han brukar alltid vakna tidigt så väntar han på att klockan ska bli så mycket så att han får gå ut sen är han ute och leker hela dagen. Det är knappt att han har tid att komma in och äta, när man säger till han att han ska komma in och äta så svarar han oftast:
- Nej, jag vill inte, jag tycker att det är tråkigt att äta.

Här bor väldigt mycket barn i dom här husen där vi bor, det är väl fördelen med att bo i lägenhet. Det finns alltid någon att leka med och dom har väldigt roligt tillsammans. Dom leker ofta Star Wars, jag har inte ens sett dom filmerna så jag har ingen koll på det alls. Men Kim han vet allting om Kloner, Druider, Yoda, Chewbacka, Dart Wader och allt vad dom heter.


Bamse!






Tittade precis på Grannfejden med Robert Aschberg på TV, tänkte att jag skulle få lite bra tips på hur jag kan vara riktigt jävlig mot min granne, hahaha. Dom sa att dom sökte nya personer som ville vara med i programmet. Det kanske hade varit något för mig, får väl fråga idiotgrannen också ifall han vill vara med (skulle inte tro det) Dom som programmet handlade om hade problem med lösspringande hundar och hästar. Den ena tjejen var rädd för en hund som sprang lös och hoppade och morrade på henne. Vilken bra ide, om jag skulle ta och släppa Bamse på honom kanske, fast det kanske inte är så stor chans att han blir rädd för lilla Bamse, han väger ju bara två kilo och är väl inte sådär väldigt skräckinjagande *L*

Facebook Quiz!


 
Hillevi gjorde Villken Kalle Anka Figur Är Du din quiz och resultatet är Kajsa Anka
Du är Dominant men älskar alla runt dej men har dock humör problem.

Hm, humörproblem, var det det jag hade klockan halv tre i natt när jag stod på balkongen i pyjamas och vrålade på en granne. Ja och dominant är jag nog också, vill gärna bestämma över Tony iallafall. Ja och älskar alla runt mig gör jag nog också utom en viss granne med larm på sin bil *L*






Tony gjorde
Villken Kalle Anka Figur Är Du din quiz och resultatet är Kalle Anka
Du är en Snäll men har problem med humöret!

Tony blev Kalle Anka och jag blev Kajsa, oj vad vi måste passa bra ihop men vi kan bli riktigt förbannade på varandra med våra "humörproblem" men det brukar gå över ganska fort bara vi får skrika av oss lite *L*

AAARRRGGG!





Här sitter jag och bloggar klockan halv fyra på natten, jag är nog lite störd eller något. Det är ett larm på en bil som har hållt på att tjuta i en och en halv timma. Först så satt jag vid datorn och försökte vänta ut det, tänkte som så att dom som äger bilen måste väl stänga av det någon gång. Men icke, jag försökte sova men det höll på att tjuta var femte minut ungefär så det var omöjligt. Var ej säker på vem som ägde bilen så jag försökte ringa störningsjouren men det gick inte att komma fram där. Tony sa att det var några i huset jämte som ägde bilen, letade upp deras nummer i telefonkatalogen och ringde dit klockan halv tre på natten. Det var någon Niklas som svarade, jag frågade om dom hade en röd bil som stod utanför och tjöt. Han svarade att det var hans mammas bil och att hon låg och sov. Jag sa att då får du nog ta och väcka henne för den har stått och tjutit i snart två timmar nu. Ja, jag vet, svarade han då. Jag och Tony gick ut på balkongen, efter en stund så kom mammans kille ut, jag frågade om det var hans jävla bil som stod och tjöt. Han svarade att det nog var något fel på larmet att det inte gick att stänga av. Så du menar att den ska stå här och tjuta hela natten då, frågade jag. Då svarade han så här, det är väl inte så farligt har du inget annat att störa dig på. Då blev jag riktigt jävla förbannad och jag stod där på balkongen i pyjamas och gapade på den där idioten. Jag vet knappt vad jag sa till han, jag var så arg så jag skakade i hela kroppen. Jag sa att hans jävla biljävel hade hållt på att tjuta i två timmar och att det var likadant förra natten. Han hade inte hört det sa han. Då frågade jag han, vad är det för mening med att ha ett larm på bilen om du ändå inte hör det. Det går inte att stänga av det sa han då. Då kan du ju ta och parkera din jävla bil någon annanstans, svarade jag, vi vill faktiskt sova här, Tony ska upp och jobba klockan fyra på morgonen. Han gick fram till bilen så sa han, nu har jag stängt av det, kan du lugna ner dig nu. Så jävla konstigt då helt plötsligt så gick det att stänga av det.
Jag brukar verkligen inte vara den som klagar på folk, vi har bott här i femton år och jag har aldrig ringt någon störningsjour förut eller klagat på någon granne. Men ska man verkligen behöva lyssna på ett jävla billarm som håller på och tjuter i flera timmar mitt i natten. Dessutom så visste dom ju om det, han sa ju till och med att det var något fel på det och killen som svarade i telefonen hade ju också hört det i flera timmar. Jag tycker att det är så jävla nonchalant och så fruktansvärt dålig stil. När han dessutom kommer ut och är stöddig mitt i natten istället för att exempelvis be om ursäkt då kunde jag liksom inte behärska mig längre. Det är hemskt när man blir så jävla arg, jag tappar liksom kontrollen över mig själv, jag vet knappt vad jag säger. Tony vågade inte ens ge sig in i diskussionen, han var rädd att han skulle gå ut och slå ner han.


Studenten!




Prinsessan Jennie!



Jennie!


Förra året vid den här tiden så var vi runt överallt och letade balklänning till Jennie, hon tog ju studenten då. Först så letade vi här i Falkenberg men här finns ju bara en sådan affär, så vi var i Varberg, Halmstad och till sist Göteborg, där hittade hon till slut vad hon ville ha. Hon var verkligen jättefin både på balen och studenten. Hon blev ordentligt firad när hon tog studenten, hon fick jättemycket fina presenter, pengar och blommor. Det var mycket festande också det pågick väl nästan hela sista veckan. Det var champagnefrukostar och klassfester och alla möjliga slags fester.

Bob Marley!




No woman no cry med Bob Marley lyssnade jag och Jennie på i bilen idag, det var ett tag sedan jag lyssnade på Bob Marley. Jag Jennie och Lisa har varit och tittat på en liten bebis idag, han var bara sex veckor gammal. Det är våran före detta granne som har fått en bebis. Mamman bar runt på han i en bärsele, hon sa att det var enda sättet att få han att sova. Oj vad jag känner igen det där, vi hade ju det precis likadant med Kim när han var bebis. Kommer ihåg hur jobbigt det var då när man var mitt uppe i allting, fast nu såg det bara så mysigt ut att gå runt med en liten bebis på magen. Det går så himla fort, det är ju så kort tid som dom är så där riktigt små.



Home sweet home!

Jennie!


Idag så har vi varit på kalas hos min syster Lisa, hon fyllde 34 år. Allt börjar återgå till det vanliga igen, det är faktiskt ganska skönt att vara hemma. Vi hade det jättebra i Frankrike men det var nog ganska lagom att vara på Disney i tre dagar, man hade nog inte orkat vara där längre. Det är väldigt intensivt, det är så mycket folk överallt och man är hela tiden på helspänn, rädd att man ska tappa bort varandra särskilt Kim då som springer åt alla håll. Dessutom så har vi gått så himla mycket dessa dagar, det känns verkligen.
Jennie hade haft det bra hemma också, hon hade varit mycket med sin kompis Melina, dom hade lagat mat och så tillsammans här hemma. Hon tyckte nog till och med att det var lite skönt att slippa oss några dagar och slippa vårat tjat. Jag bad henne att att hon skulle diska och plocka undan efter sig, det hade hon gjort. Fast hon hade nog diskat allting sista dagen, det ser ju nästan så ut iallafall om man tittar på den här bilden. *L*


 


Have A Great Weekend!


Till Lisa!



GRATTIS LISA!

Disneyland!



Adventureland!






Fantasyland!





Detta är berg och dalbanan från helvetet, jag sa redan förra gången som jag var på Disney att jag aldrig någonsin skulle åka den, never ever. Men nu har jag åkt den, av misstag, det var så att ibland så visste man inte riktigt vad det var som man stod i kö till. Vi stod i kö till Rocky Mountain Big Thunder, jag fattade inte att det var till denna, förstod inte det förrän vi satt i en utav vagnarna. Då fanns det liksom ingen återvändo, det var bara till att blunda och bita ihop. Kim var inte alls rädd, han är sex år, han tyckte nog att jag var pinsam när jag satt där och skrek hela tiden.



Pluto, Kim och Långben!



Musse, Kim och Mimmi!







På detta hotellet bodde vi........ inte!





Kim provar hattar i en affär!





Sötis!



Kim och Långben!





Indiana Jones!



Jack Sparrow!




Här kommer lite bilder från Disneyland, vi har haft det jättebra. Det är verkligen som att komma till en helt annan värld. Det mesta var väl sig likt sen förra gången som jag var där. Det som var nytt var Disney Studios, det handlade mycket om Walt Disney och hur alla filmerna hade kommit till. Där fanns även en åkgrej som var ny, vi visste inte riktigt vad det var för något när vi ställde oss i kön. När vi hade stått ungefär en halvtimma i kön så satt där en skylt där det stod att man inte skulle åka denna ifall man hade dåligt hjärta, högt blodtryck, nack - eller ryggproblem, jag riktigt kände då hur jag fick både högt blodtryck, dåligt hjärta och ont i både nacken och ryggen. Men det var inte så mycket annat att välja på än att  följa med Tony och Kim och åka ännu en grej som jag inte vågade. Det var nämligen fullt med folk både bakom och framför oss så det gick liksom inte att komma därifrån. Kim tyckte att den var jätte cool, han ville åka den en gång till. Själv så var jag mer än nöjd efter att ha åkt den en gång så Tony fick åka med honom själv andra gången. Jag har lagt in mer bilder på Facebook ifall ni vill se mera bilder.

Frankrike!

Ar bara inne som hastigast, vi ar fortfarande i Frankrike, ska aka hem i morgon. Allt ar bra med oss, vi har haft det kanonbra har.

Disneyland!




I morgon åker vi till Disneyland i Paris, hoppas att alla får en riktigt bra vecka här hemma. Får väl se om vi får möjlighet att uppdatera bloggen där, annars får ni ha det bäst alla bloggvänner.

Ramones!




Tony var och tittade på Ramones i Roskilde 82!

Have a Great Weekend!


Jag och min far!


Dregen!

Tiitade precis på Berg flyttar in på TV, denna gången flyttade hon in hos Dregen. Jag tycker att han är med i varenda program som dom visar nu för tiden. Han är väl snart lika folkkär som Lill Babs, får väl verkligen hoppas att han inte blir som henne. Det är nog ingen risk, han verkar köra sitt eget race. Jag blir mer och mer imponerad utav Dregen ju mer man ser utav honom. Han verkar vara en väldigt sympatisk kille som verkar ha båda fötterna på jorden, hans framgångar verkar inte ha stigit honom över huvudet. Jag fick nästan tårar i ögonen när han berättade om sin pappa som var alkoholist och hade tagit livet av sig när han bara var elva år. Jag tycker att det är jävligt starkt att gå ut i TV och prata om en sådan jobbig och framförallt personlig grej. Han hade varit med när det hände, pappan hade låst in sig i ett rum i lägenheten, hans familj hade försökt att prata pappan till rätta men det hade inte hjälpt. Dom hade sett allt genom en glasdörr när pappan hängde sig. Han berättade att han efteråt fick ångest när han såg frostade glasdörrar och blåa rep, det är ju verkligen inte konstigt. Jag tänkte på min lilla Jennie, hennes pappa tog ju också livet av sig när hon bara var sju år gammal han hängde också sig. Jennie hade i och för sig ingen kontakt med sin pappa dom sista åren på grund utav mig, så hon minns ju inte honom. Men det var ju ändå hennes pappa, hon fick själv välja ifall hon ville gå på begravningen och det ville hon. Efter det så hade hon väldiga problem med att gå in i kyrkor, hon tyckte att det var jättejobbigt. Jennie har alltid tyckt väldigt mycket om Dregen, kanske att dom är tvillingsjälar på något sätt.

Florida!




Jag och Anette Palm Beach Florida



En bild från Key West Florida, Anette och jag sitter i mitten.

Resor!

Är man onormal om man går upp klockan halv tre på natten och sätter sig och bloggar? Jag somnade jämte Kim klockan nio och sen vaknade jag klockan ett och kunde inte somna om.
Jennie och Melina har bokat en resa till Thailand i januari, dom ska vara borta i tre veckor. Jag hatar verkligen när dom är ute och reser, dom var ju i Turkiet två veckor i höstas. Det är inte det att jag missunnar dom det, det är väl jätteroligt för dom att åka till Thailand, det är bara det att jag blir så jävla orolig när dom åker iväg och är så långt borta. Är det normalt att bli så orolig när ens barn åker utomlands eller är jag paranoid. Jag tänker bara på allt hemskt som kan hända dom där och mår riktigt dåligt över det. Jennie vet precis hur jag är så hon sa inget till mig förrän resan redan var bokad. Hon vet att jag hade försökt göra allt för att dom inte skulle boka isåfall.
Jag vet inte kanske beror min oro på att jag själv reste väldigt mycket när jag var i hennes ålder. Första gången jag åkte utomlands så var jag bara sjutton år. Jag och min bästa kompis Anette åkte till Marocko. Jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi valde just Marocko. Vet inte hur det är idag men då när vi var där så var det väldigt ociviliserat, Det var nog inte heller så vanligt att två så unga svenska tjejer åkte dit själva. Dom var fortfarande på det stadiet att dom försökte köpslå med kameler, jag vet inte hur många kameler dom ville ge till våra föräldrar för att vi skulle gifta oss med dom. Vi var väl inte så överdrivet intresserade av att bli utbytta mot kameler. Vi höll oss nog mestadels på hotellet för att slippa bli jagade utav en massa galna araber.

Något år senare så var vi mycket i Las Palmas, det var mycket festande nätterna igenom. Jag minns vid ett tillfälle så träffade vi på några rastakillar från Jamaica som vi aldrig hade träffat förr, dom följde vi helt lugnt med på fest (hur blåst får man vara egentligen) Jag kommer ihåg att reseledarna varnade alla turister för att det var väldigt mycket kriminalitet och våld i Las Palmas. Vi såg till och med själva när folk blev rånade men det hindrade inte oss från att vara ute och festa hela nätterna. Några år senare när vi också var i Las Palmas så höll Anette på att råka riktigt illa ut, hon fick en kniv mot strupen, men som tur var så lyckades hon ta sig därifrån.
När vi var nitton så åkte vi till Florida i USA och jobbade i ett år, min syster bodde där sen några år tillbaka. Vi brukade alltid vara på ett ställe som hette Bowery, det var ett ställe där olika mer eller mindre kända rockband brukade spela. Det var vårat absoluta favoritställe, vi var jämt där. Vi var ofta ute hela nätterna, ställena hade ju ofta öppet fram till klockan fem på morgonen. Ibland så kom man hem lagom tills man skulle börja jobba på morgonen. En gång så följde jag med ett band som vi kände på efterfest i en annan stad, alla var jätteoroliga och undrade var jag var. Själv hade jag jätteroligt och tänkte väl inte på att folk var oroliga.
Vid ett annat tillfälle så hade jag, en svensk kille som hette Anders och en svensk tjej som hette Erika varit på stranden och skulle åka buss hem. Vi råkade åka lite för långt med bussen så vi hamnade i det allra värsta ghettot, där gick vi runt och visste väl inte riktigt vad vi skulle göra. Fick höra efteråt att det var ett av dom allra värsta crackkvarteren i West Palm.
Det bodde bara svarta människor där, soporna låg slängda på gatorna och där kom vi och gick, två svenska blonda tjejer i strandkläder och en svensk kille med en stor bandspelare. Jag kommer ihåg att vi började att diskutera ifall vi skulle försöka lifta hem. Som tur var så hann vi inte göra det, det kom en polisbil och stannade vid oss. Poliserna undrade vad vi gjorde där, dom förklarade för oss att det var livsfarligt att vistas där. Dom var snälla och hjälpte oss att ringa efter taxi, dom väntade till och med under tiden tills den kom, dom sa att dom inte vågade lämna oss där.
En annan svensk kille som vi kände som hette Johnny blev rånad när han stannade för rött ljus också i dom svartas kvarter, dom tog stryptag på honom och slet ut han ur bilen och rånade honom. Min syster blev också rånad utav några svarta killar vid ett tillfälle.
Det var väldig skillnad på hur vita och svarta människor bodde i West Palm, dom flesta vita hade väldigt gott om pengar och bodde i väldigt lyxiga hus medans dom svarta bodde i egna områden i hus som ofta mest liknade skjul. Svarta människor var väl inte så överdrivet förtjusta i vita människor vilket gjorde att man inte skulle vistas där och ha bilen låst och rutorna uppvevade när man körde igenom där.
Minns också en gång när jag, Anette och Johnny hade varit på en fest i Palm Beach sen när vi skulle hem så körde Johnny rätt in i en stenmur med en stor jäkla jeep, han var väl inte riktigt nykter om man säger så, jag slog bara i knät som tur var men killen som satt fram slog i huvudet ganska ordentligt så han fick sy rätt många stygn.
En annan gång så var jag, Anette och min syster på något reaggeställe i en annan stad, då hade dom varnat för orkan och att man skulle hålla sig hemma. Detta kommer jag inte ens ihåg, att det var orkanvarning, det var Anette som berättade det för mig för några år sedan. Det visar ju ungefär hur mycket man brydde sig om det, vi tyckte väl bara att det blåste lite mycket.
Detta är en del av vad jag har varit med om när jag har varit utomlands, det finns säkert mycket mer som jag inte kommer ihåg. Man får väl verkligen hoppas att Jennie och Melina inte är lika blåsta som vi var när dom ska åka till Thailand. Vi ska nog vara glada att vi överhuvudtaget lever.


Lilla sötnosen Kim!




Har hållit på och bråka med en liten kaxig sexåring som inte ville gå och lägga sig i över en timma. Han är så stöddig den där lilla ungen så man blir galen på honom. Han ville se på en film innan han somnade och jag sa att han inte fick det. Tony brukar låta han göra det ibland, men han somnar så himla sent då så jag sa nej. Han tjatade och han skrek och han gapade men det är ju i sådana situationer som man ska vara konsekvent har jag hört. Han har blivit så himla kaxig sen han började i skolan, han tycker väl själv att han är stor nu när han går i nollan och kan bestämma saker själv. Tony var inte hemma, han var på styrelsemöte på Ria så där fick man ingen hjälp. Det är så jobbigt när han blir sådär trött det går liksom inte att prata med honom då det blir bara skrik och gnäll. Jag sa till Tony när han kom hem att i morgon tänker jag gå på något möte när Kim ska lägga sig.

Jennies pappa!



En bild på Jennie i ungefär samma ålder!




Hittade en bild på Jennies pappa i en gammal skolkatalog, han går nog i åttan där. Jag tyckte att den var fin så jag scannade den och lade in den här. Jennie är så otroligt lik sin pappa, det är nästan skrämmande. Men samtidigt så tycker jag att det är väldigt roligt att hon är lik honom. Jag tror att Jennies farmor också tycker att det är roligt att hon kan se Krister i Jennie. Hon var bara sjutton år när hon fick honom så han växte väl mest upp hos sin mormor och morfar. Han var ju bara trettio år när han dog, det måste ju vara det värsta som kan hända en förälder att ens barn dör före en själv, så ska det ju inte vara. Han levde ett väldigt hårt liv och till slut så orkade han väl inte längre. Det är bara så tragiskt när folk dör på det viset, det känns så meningslöst och onödigt.

Facebook Quizz!



Tony took the Vilken sorts mördare är du? quiz and the result is Tortyr
Du kidnappar och låser in folk nere i din källare för att sedan ta kontakt med nära och kära till personen för att sedan kräva lösensumma. Du är väldigt sjuk i huvudet men du mördar inte speciellt ofta då du hellre hugger av händer och dylikt som du skickar till dina offers familjer. Du blir också riktigt tänd på det du gör och våldtar även folk i din källare.





 

Hillevi took the Vilken sorts mördare är du? quiz and the result is Fegis
Du dödar folk med en enkel spruta av något hokus pokus du blandat hemma. Du är förmodligen den mest tråkiga mördaren och är rädd för blod och är även rädd för att bli upptäckt. Du vågar ju inte ens plåga en mus!


Detta stämde väldigt bra på mig (förutom då att jag brukar mörda folk), hoppas bara att det inte stämde lika bra på Tony, i såfall är jag ju illa ute hahaha.

Creed!




Denna låten brukade Tony alltid spela när Kim var bäbis när vi på alla sätt och vis försökte få honom till att sova. Han var verkligen omöjlig, han bara skrek och skrek hela tiden. Han vägrade att ligga i spjälsängen och han ville absolut inte ligga i vagnen, han var en väldigt bestämd liten kille redan då. Nejdå han skulle minnsann bäras runt hela tiden, som tur var så hade vi en bärsele till honom och vi bar och vi bar och vi bar honom.
Den är så himla fin denna låten och det är så otroligt fina bilder, varför tog man inte sådana bilder på sina barn när dom var små. 

Ge-Kås!

Ullared blir TV!


Igår så var jag, Tony och Kim på Ge-Kås, det är det absolut bästa Tony vet, han älskar att åka till Ge-Kås, han längtar verkligen efter att få åka dit, eller ........kanske INTE. Han tycker väl snarare att det är helvetet på jorden. Jag sa till Tony, att det hade ju varit bra med en sådan där väska med hjul när vi ska åka till Frankrike, det har dom ju på Ge-Kås. Köpte allt annat än det, Lisa har säkert någon som vi kan låna. Ganska bra sätt att lura med han dit, haha vad elak jag är. Jag hittade en massa kläder till Kim, ett par jeans med Spiderman på, fyra stycken hood-tröjor, tre stycken T-shirts, en pyjamas och ett par shorts. Allt detta till Kim kostade 777 kronor, väldigt billigt tycker jag. Tony köpte en fotboll, en fotbollspump och så en laserpistol till Kim sedan var han klar, det tog cirka tio minuter för honom. Själv så var jag klar efter fyra timmar, riktigt klar var jag väl inte, det blir jag aldrig. Men Tony bestämde att vi skulle åka hem då, hans tålamod var definitivt slut då. Han hade fått nog utav alla kärringar som trängdes och stod i vägen hela tiden. Dessutom så gick han tillsammans med Kim (jag råkade försvinna från dom, hahaha) jag vet hur Kim är i affärer, först och främst så tjatar han om allt han vill ha. Sedan är han hungrig, törstig, trött, kissenödig, bajsenödig eller bara allmänt uttråkad och vill åka hem.

Hittade detta på nätet, tänkte att jag skulle anmäla Tony, han hade säkert blivit jätteglad ifall han fick vara med. Vad bra att dom har valt just Juni -Juli då är det ju som allra mest folk där också, han som verkligen älskar att gå där och trängas med alla tanter. Bli inte förvånade ifall han dyker upp på TV i denna dokusåpan hahaha.
Helt seriöst, vem fan skulle vilja vara med i detta?
 

 I sommar drar inspelningen av "Ullared" igång, det är en samproduktion mellan Strix Television, Kanal 5 och Gekås Ullared. Nu letar vi efter Dig som ska besöka varuhuset och campingen under vår inspelning (22 juni - 26 juli).

Vi är intresserade av såväl den inbitna entusiasten som förstagångsbesökaren. Roliga sällskap och happenings är såklart också av intresse! Så ska Du eller någon du känner till Ullared i sommar, hör av Dig!

Skicka ett mail till oss om vem du är och varför just du vill vara med, till [email protected] eller ett brev till Strix Television, "Ullared", 120 87 Stockholm.
Bifoga gärna en bild på dig själv samt ett nummer och en adress där vi kan komma i kontakt med dig.

Vi ses i vimlet i sommar!

Ebba Grön!


En till!


En till!


Imperiet!




Vi spelade alltid Imperiet, blir ju nostalgisk!

Livet är en fest!




Tony var och tittade på Nationalteatern någon gång på 70-talet, dom spelade på Tullbroskolan här i Falkenberg, antar att dom inte var så kända då. Han var även och tittade på AC/DC, dom spelade på Cortina (en dansbana) strax utanför Falkenberg, dom var nog inte heller så kända då annars hade dom nog knappast spelat där. 

Have A Great Week!


Alice Cooper!


Led Zeppelin!


Deep Purple!


Californication!


Pyjamas!


Pyjamas!


Tord och Paul!




Här kommer lite mera Tord och Paul!

Have A Great Weekend!


Första maj!




Jennie och Melinas hund Gucci!


Jag får väl försöka att skriva lite också i min blogg och inte bara lägga ut musik. Vi blev väckta utav telefonen klockan halv tre inatt, det var Emil, en kompis till Jennie som ringde. Man blir ju så orolig när det ringer mitt i natten, särskilt när Jennie är ute, man tänker ju direkt det värsta. Som tur var så hade det inte hänt något med henne, Jennie och Melina festade ihop med honom så hade dom väl tappat bort varandra. Hon har ju vårat hemnummer i slutet på sitt mobilnummer så han hade väl bara ringt fel. Han blev väldigt förvånad när det var Tony som svarade, Tony känner också honom dom spelar innebandy och fotboll ihop. Han bad så hemskt mycket om ursäkt, han sa till och med, jag ber Kim om ursäkt och jag ber Bamse om ursäkt också. En sådan person kan man ju inte bli arg på, det är värre när det är andra idioter som ringer om nätterna som inte har vett att be om ursäkt. Sedan kunde jag inte somna om förrän Jennie kom hem, hon kom vid halv fyra.
Kim har varit på kalas idag hos Edvin, en kille som går i hans klass, det är väldigt mycket kalas hela tiden. Dom hade haft några tävlingar på kalaset, Edvins mamma sa att Kim hade vunnit alla tävlingarna och att han verkade vara väldigt duktig på idrott. Vi får väl se i framtiden han kanske blir en ny Ara Arahamrian eller kanske fotbollsproffs eller något. Eller så blir han bara en vanlig liten kille, det är ju han själv som bestämmer det.

Audioslave!




Han är så snygg!

RSS 2.0