Happy Halloween!


Mumintroll!



Vi träffade Mumintrollet idag på Coop Forum han var också där och handlade. Jag kommer ihåg en gång när Kim var liten så tittade han på Mumintrollen på TV. Jag frågade ifall han tittade på Mumintrollen, då svarade han att det heter inte Mumintroll, det heter Moooomintroll (med finsk brytning)

Friday!


Söndag!









Jag och Bamse var ute och gick i över en timma idag, det var jättefint väder, tog med kameran och tog lite bilder på träd. Frågade Tony ifall han ville följa med men det var en väldigt, väldigt, viktig innebandymatch på TV så det gick ju inte att missa den, tråkig han är. 
Jennie jobbade idag, hur hon nu orkade det, hon kom väl inte hem förrän vid fyratiden inatt, fast hon började inte jobba förrän klockan två så hon fick väl ändå sova en del.
Jag jobbade natten mellan fredag och lördag hos min favorittant, annars är det inte så mycket jobb just nu, men det blir väl förhoppningsvis bättre lite längre fram. Vid jul och nyår brukar man ju vara väldigt populär som timvikarie. 

Utflykt!

Jag kan inte sova så jag skriver lite i min blogg istället, jag jobbade natten mellan söndag och måndag så jag har väl kommit in i lite fel dygnsrytm igen. Det är så himla bra att jobba natt tycker jag, jag är verkligen en riktig nattmänniska, jag är mycket hellre uppe och jobbar hela natten än börjar klockan sju på morgonen.
Idag så har Kim vart på utflykt med skolan, dom var vid Galarkullen, har faktiskt ingen aning om var det ligger. Dom åkte iallafall buss dit och skulle ha matsäck med sig och dom var borta hela dagen. När han kom hem så var han väldigt smutsig, hans skor och byxor var helt svarta utav jord. Jag frågade vad dom hade gjort på utflykten, han sa att dom hade rullat sig i jord. Hm ......... det var väl kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig att dom skulle göra på utflykten, men dom hade haft roligt och det är ju det viktigaste och dessutom sken solen hela dagen och kläder går ju faktiskt att tvätta.

Sova!













Här är några bilder på lite olika sätt som man kan sova på, det är Kim som är på bilderna. Han har alltid vart lite underlig när han har sovit, ibland så ligger han tvärs över hela sängen eller så ligger han längst ner vid fotändan och ibland så ligger han till och med nästan utanför sängen. Jag förstår inte riktigt hur man kan sova på det viset men Tony säger att han var precis likadan när han var liten, ibland kunde han till och med vakna under madrassen. Antagligen så är det väl något som han har ärft utav Tony att flyga omkring i sängen när han sover, man kan tydligen ärva dom mest underliga saker utav sina föräldrar.

RSS 2.0