Till Jennie!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JENNIE ♥♥♥

BUDGETNEDSKÄRNINGAR!

PGA BUDGETNEDSKÄRNINGAR, ÄR DETTA ER NYA ARBETSPLATS (se bild)



POLICY



Klädsel:


Kom till jobbet klädd efter din lön


1) kommer du klädd i Pradaskor eller bär en Gucci-väska, antar vi att du har en god ekonomi och att du därför inte behöver någon löneökning.


2) är du klädd i 'trasor', måste du lära dig handskas med pengar bättre så att du kan köpa bättre kläder, därför blir det ingen löneökning.


3) är du klädd helt rätt så är du precis där du ska vara, och behöver
därför ingen löneökning



Sjukfrånvaro:


Vi kommer inte längre att acceptera läkarintyg. Orkar du gå till doktorn orkar du gå på jobbet



Ledighet:


Varje anställd kommer att få 104 fridagar per år, vi kallar dem lördag och söndag.



Toalettbesök:


Alldeles för mycket tid tillbringas på toaletten. Nu införs därför en
strikt treminuters regel för dessa besök. Efter tre minuter ljuder ett
larm, toalettpapperet dras tillbaka, dörren öppnas och toalettbesökaren fotograferas. Vid en andra upprepning av förfarandet så sätts bilden upp på kontorets anslagstavla under 'återfallsförbrytare'.



Lunch:


* Magra personer får 30 minuters lunchrast eftersom de behöver äta mer för att se friska ut.


* Normalviktiga personer får 15 minuters lunch för att inta en balanserad måltid för att behålla sin medelmåttiga figur.


* Överviktiga personer får 5 minuters lunchrast, då det är all tid som
behövs för att dricka en mugg Nutrilett.



Slutligen:


Tack för att du är lojal mot ditt företag.


Vårt motto är att alltid ha en positiv anda inom företaget och därför vill
vi självklart att ni skickar alla frågor, kommentarer, bryderier, klagomål, irritationer, anklagelser eller övriga aggressioner någon annanstans.





Ledningen



 

Eller hur!

Om du hade det knapert när du växte upp ger det kanske en känsla av trygghet att spara på gummiband, askar och varenda kantstött kakburk du någonsin haft i din ägo. Men om du blir av med jobbet kommer du troligtvis ändå inte att kunna försörja dig med hjälp av sjutusen gummiband och åtta trasiga kakburkar.

Fredagen den trettonde!


Utvecklingssamtal!

Jobbade 8-13.30 igår sedan var vi på utvecklingssamtal i Kims skola. Jag frågade Kim innan vi skulle på samtalet ifall det var något som han tyckte var jobbigt i skolan, det enda som han tyckte var jobbigt var att han inte kunde springa fort när han hade gummistövlar på sig. Det känns ju ganska bra att han inte har några andra problem i skolan än det här med gummistövlarna :) Han trivs jättebra i skolan och tycker att det är roligt att gå dit, det är nästan så att han inte ens vill vara hemma när han är sjuk, vi får väl hoppas att det håller i sig.

Jack Sparrow!





Några bilder från Halloween, det är Jennie och Melina som var på Halloweenfest. Jennie är utklädd till pirat, ganska bra när man har en lillebror som har hur mycket piratgrejer och pickadoller som helst. Han var snäll och lånade ut sina piratgrejer till Jennie. 

Arg!

Det käns som att jag aldrig skriver här i bloggen längre, vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Här kommer iallafall en uppdatering. Jag har jobbat Torsdag, Lördag och Söndag hos en utav mina favoriter, vi är dubbelbemannade där fem timmar varje dag, tjejerna som jobbar där är verkligen jättegulliga så det är bara roligt att vara där. Dessutom så är vi ute och går väldigt mycket och det är ju inte fel.
I Fredags skulle jag och Tony bara åka snabbt till Coop Forum på kvällen och handla lite, vi var väl inne i affären cirka tjugo minuter. När vi kom ut till bilen så var det någon som hade slagit sönder en ruta och tagit bilstereon. Man blir ju bara så förbannad, stereon var jättedålig så den var ju knappast värd någonting men rutan kostade ju desto mer. Som tur var så har Tonys svåger en bilverkstad så han var jättesnäll och fixade det redan idag, Tony måste ju ha bilen till jobbet varje dag. Han lyckades få tag i en begagnad ruta så alltihop kommer att kosta tusen kronor. Det blev ju betydligt mycket billigare än vad vi hade räknat med men det är verkligen inte roligt att lägga pengar på sånt. Man blir bara så himla arg, ska man inte ens kunna parkera bilen utanför en affär utan att den ska bli sönderslagen, det är ju för jävligt.

RSS 2.0