Joan Jett!


Pink Floyd!




Världens bästa låt!

Danzig!


Nirvana!




Denna brukade alltid Jennie spela varje morgon förr, kanske för att hon skulle vakna ordentligt, jag vaknade iallafall. Nog för att han är snygg Kurt Cobain men kanske inte klockan sju på morgonen.

Three Doors Down!


Angie!


Kenta!




Tyckte att denna låten passade bra idag, jag Jennie och Kim har varit på stranden, det är ju sommar. Det är så skönt att vara där nu innan alla turister kommer och invaderar stranden. Det var nästan helt tomt, så vi hade nästan hela stranden för oss själva. 

Backyard Babies!




Lägger in Dregen till Jennie!

Takida!



Till Tony, han tycker om Takida!

Runaway!




Det här var ju riktigt roligt, nu kommer jag väl att sitta här hela natten och lägga ut musik. Runaway med Bon Jovi, spelade alltid detta när vi var i USA. Var och tittade på dom i Hollywood i Florida, då var dom bara förband till en annan grupp som heter Ratt!

R.I.P!




Wish You Were Here med Pink Floyd lägger jag ut till minne utav Jennies pappa, han älskade denna låten.

Test!


Test!




Dom är bara bäst Tord och Paul!

Test!




YES!!! Jag klarade det till slut, vet inte hur länge jag har försökt att lägga ut musik från You Tube på bloggen, äntligen så gick det efter  mycket trixande och många svordomar. Jag blev så förvånad när det äntligen fungerade så jag kunde inte komma på vilken musik som jag ville lägga ut. Det blev Nazareth till slut, vi såg dom när dom spelade i Varberg för många år sedan. 

Lite bilder!


Till Tony!


Pass!




Idag har vi varit hos polisen och fixat pass, vi ska ju åka till Disney i Paris den elfte Maj. Vi bokade ju redan i Januari, det har känts som att det var så långt kvar tills vi skulle åka men nu är det ju helt plötsligt bara två veckor kvar, det har gått så himla fort. Vi hade fortfarande inte fått några biljetter så vi var inne på resebyrån också och frågade om det. Dom hade skickat det på Tonys mail men dom hade fel mailadress så dom hade inte kommit fram men det löste sig ändå. Sedan var vi på banken också och växlade pengar till Euro. Så nu har vi väl ordnat med det mesta innan vi ska åka. 

Good Morning!


Bamse 3 år!




Idag fyller våran hund Bamse 3 år, på bilden är han bara 8 veckor gammal. Första gången vi såg honom så vägde han bara 700 gram nu har han blivit "jättestor" och väger 2 kg. Han är väldigt bortskämd precis som alla andra i den här familjen. Han brukar sova hos Jennie på nätterna, när jag ska gå ut med honom på morgonen så bara morrar han åt mig och kryper ner under Jennies säng och gömmer sig. Jennie är hans stora favorit, han kan höra att det är hon som kommer, även när hon är långt hemifrån så känner han igen ljudet av hennes skor.

Badminton!





Har jobbat 12-20.30 vi har varit ute mycket idag också, vi gick till Factory Outlet och sedan har vi suttit ute i solen. Igår så var jag och Tony och spelade badminton, dom brukar ju spela innebandy annars på torsdagar men det var ingen som kunde vara med igår. Så därför fick jag följa med istället, vi var i Morups Idrottshall, det var jätteroligt, det är ju roligare att spela när man har nät och sånt. Dessutom fick vi låna riktiga badmintonrack och bollar utav Tonys kompis Paul. Tony blev nog lite impad av att jag spelade så bra, han trodde nog att jag var skitdålig på badminton. Jag kanske till och med får följa med han och spela innebandy nästa gång (skulle inte tro det, riktigt så impad blev han nog inte) Nej, där går nog gränsen, jag kan ändå inte spela innebandy, kan inga regler och sånt.

En liten Tony!


ADHD!

När jag läste till Undersköterska / Skötare för några år sedan så läste jag bland annat Psykiatri i ett år. Jag tycker att det var väldigt intressant, det som jag kanske tyckte var mest intressant var nog Neuropsykiatri. Jag gjorde bland annat ett enskilt arbete som handlade om ADHD och DAMP. När vi hade en föreläsning om ADHD så kändes det som att allting bara föll på plats det kändes som att den som  föreläste stod och beskrev Tony och hans liv rätt upp och ner. Jag har frågat Tony ifall det är OK att jag skriver om detta och det var helt OK för honom, han tycker väl att det är bra om hans historia kan hjälpa någon annan till att få den hjälpen som han själv aldrig fick.
Mycket av Tonys problem började väl när han började skolan, han hade svårt att sitta still och hade problem med att koncentrera sig på lektionerna. Han hamnade väldigt ofta i slagsmål, han brydde sig inte om ifall den han slogs med var dubbelt så stor som honom själv. 
Lärarna visste väl inte riktigt vad dom skulle göra med honom, dom satte honom bakom en skärm under lektionerna så att han inte skulle störa sina klasskamrater. Efter ett tag så fick han inte gå kvar i den vanliga klassen utan fick börja i så kallad OBS klass. Jag kan ju bara tänka mig hur detta måste kännas för en liten kille, han måste ju ha känt sig väldigt utanför och undrat varför han inte passat in.
Tony började tidigt att umgås med äldre kompisar som höll på med både det ena och det andra. Det var väl mycket för att hävda sig som han började använda alkohol och droger.
När Tony så småningom började att ta Amfetamin så blev han väldigt lugn istället för att bli uppåt som dom flesta andra blir. 

Tony har aldrig blivit utredd och fått någon diagnos och jag vet att man inte ska ställa egna diagnoser på människor men jag kan ju säga som så att jag skulle bli väldigt förvånad ifall han gjorde en utredning som säger att han inte har ADHD. 
 
Det är mycket andra saker som också stämmer in väldigt bra på honom när det gäller ADHD, tar lite för mycket tid och plats om jag ska skriva allting här så jag försöker att fatta mig kort.

Det finns tre olika typer av ADHD:
1. Domineras av uppmärksamhetsbrist
2. Domineras av överaktivitet och bristande impulskontroll
3. Domineras av uppmärksamhetsbrist, överaktivitet och impulsstyrning

Jag har full förståelse för att det inte fanns någon hjälp att få när Tony var liten, det är såpass många år sedan och man kände väl knappast till varken ADHD eller DAMP på den tiden. Barn som led utav detta ansågs väl mest som ouppfostrade och bråkiga. Det jag reagerar mot är att många barn idag som har dessa problem ofta inte ens blir utredda och därmed inte får någon hjälp. Jag menar att nu finns det så mycket kunskap inom detta område att alla borde få den hjälp som dom så väl behöver och dessutom har rätt till.
Det är väldigt många missbrukare som har ADHD, det är väl ett sätt för dom att självmedicinera precis som Tony gjorde med Amfetaminet. Jag vill bara att dessa barn ska fångas upp i tid innan det går snett för dom det känns så onödigt när det finns hjälp att få. Jag menar absolut inte att alla ska få medicin som Ritalina det skrivs väl bara ut i dom mest allvarliga fallen men det finns så mycket annan hjälp dom kan få. Blunda inte för detta utan hjälp dom innan det är försent. 

Hittade en väldigt bra sida på nätet om ADHD ifall någon vill läsa mer om det
www.janssen-cilag.se/ADHD


Möte!

Har varit på ett möte idag i tre timmar, det var en kompis till mig som har lite problem med sin son. Jag var med som vän till mamman, sedan var det rektorn på hans skola, två personer från Soc, en från Familjecentrum och två stycken från Lotsen (resursskola) Det var intressant men väldigt segt att sitta där så länge. Det är nog väldigt lätt att man som förälder känner sig överkörd utav alla dessa människor med sina fina utbildningar. Jag menar man gör väl så gott man kan som förälder, det finns väl ingen som är perfekt. Det är så lätt för utomstående att sitta och säga hur man ska vara som förälder, det kanske inte är riktigt lika lätt när man som förälder är mitt uppe i allting. Alla barn är ju olika och har olika behov. Jag hade kunnat skriva så väldigt mycket mer om det här och vad jag tycker om vissa saker men av hänsyn till dom inblandade så låter jag bli.

Emelina 9 år!



GRATTIS EMMIS, HOPPAS ATT DU FÅR EN RIKTIGT BRA FÖDELSEDAG!


Guldmedalj!




Idag har vi varit på brottning, det var tävling klubbmästerskap. Kim vann över tre stycken killar och därmed vann han sin viktklass 24 kg (egentligen så väger han nog bara 22 kg) Så han fick en guldmedalj, han blev jätteglad och stolt. För att inte tala om hur glad Tony blev, han hade knappt sovit i natt bara för att Kim skulle tävla idag. Han filmade alla tre matcherna, på filmen kan man höra någon som sitter och vrålar hela tiden, KOM IGEN NU KIM! DET ÄR BRA KIM! GE DIG INTE KIM!

Tidsfördriv!


1. Vilken svordom använder du mest? Fan, Helvete och Jävlar

2. Äger du en I Pod? Nej!
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Klockan 7
4. Hur många resväskor äger du? En, tror jag.
5. Använder du flip-flops? Nej!

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Coop Forum

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja!

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Flightplan

9. Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ja.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej!

13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Byggare Bob
14. Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Det finns många 
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad?  Nej! 
16. När var det  senast någon stötte på dig? Vet inte

17. Vad åt du till middag senast? Spagetti och köttfärssås
18. Använder du huvtröjor? Ja, ibland
20.  Kan du vissla? Ja 
21.  Vem var den senaste som ringde dig? Lisa

22.  Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Något som inte snurrar, går fort eller högt. 
23.  Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Vet inte
24   Vilket riktnummer befinner du dig i? 0346
25   Tittade du på tecknat när du var liten? Ja

26   Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte stort alls
27   Hur många syskon har du? Två stycken

28   Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland
29   Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen

29   Äger du några band t-shirts? Nej.

30   När flög du senast? Tio år sedan 

31   Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra

32   Läser du för skojs skull? Ja 

33   Pratar du några andra språk? Engelska och lite spanska 
34   Diskar du din egen disk?  Ja

35   Har du gråtit offentligt ?  Ja.
36   Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär

37   Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej

38   Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej

39   Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej

40   Kan du kasta macka? Nej

41   Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men skulle gärna vilja åka dit

42   Vad har du med dig in på bion? Tony

43   Vem var din favoritlärare och varför? Ingen

44   Har du dejtat någon av en annan religion? Nej

45   Vad är det för väder? Molnigt 

46   Har du en blogg? Ja

47   Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?  Psykiatri

48   Gillar du att flyga? Ja

49   Vilken personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll

50   När sov du senast på golvet? Har nog aldrig sovit på golvet

51   Vilken är din favoritdrink? Vet inte

52   Gillar du din boende-situation? Ja

53   Vad är din mammas hemstad? Falkenberg

54   Din pappas hemstad? Falkenberg

55   Hur många timmar måste du sova för att fungera? Så många som möjligt

56   Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej

57   Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej

58   Vilken är din favoritfrukt? Vet inte

59   Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja

60   Hur gammal blir du nästa födelsedag? Jättegammal

61   Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja

62   Tror du på liv på andra planeter? Vet inte

63   Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Tony, tror jag

64   Tror du att Gud är man eller kvinna? Man

65   Vad var det senaste du åt? Frukost

66   Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta? Brukar komma överens med dom flesta

67   Hur valde dina föräldrar ditt namn? Vet inte

68   Gillar du senap? Nej

69   Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Vet inte

70   Skulle du någonsin hoppa fallskärm?  Nej

71   Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte

72   Har du någonsin köpt något från E Bay, vad var det senaste i så fall? Nej

73   Tycker du om att krama folk?  Inte alla

74   Skulle du säga att du är trendig? Vet inte

75   Äger du en digitalkamera? Ja
76   Vilka kändisar har du blivit jämförd med?  Kim Wilde 

77   Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja

78   Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Självbiografier 

79   Tycker du att du är attraktiv? Vet inte 

80   Vad är du allergisk mot? Allt som slår ut nu 

81   Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej

82   Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte

83   Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla


Lördag!


Har jobbat idag 12-20.30 det har varit en riktigt bra dag, vi har varit ute nästan hela dagen. Tony tyckte att det var så bra att jag skulle jobba idag, det var ju två stycken innebandymatcher på TV. Han hade till och med skrivit det på Facebook såg jag nu (den lilla skiten)
Lisa ringde precis och frågade ifall Jennie hade tappat bort sina nycklar, hon hade hittat nycklar på Tallgläntan där hon och Jennie jobbar. Lisa hade tänkt direkt på Jennie när dom hade hittat nycklarna (undrar varför) Det är ju inte direkt första gången som hennes nycklar är borta och säkert inte sista gången heller. Får väl hoppas att det är hennes, är ganska så säker på det, vet att hon har letat efter sina nycklar några dagar.


Bamse!




Idag har vi varit hos veterinären med Bamse, en utav hans klor hade gått av. Vi ringde igår och frågade hur vi skulle göra och dom tyckte att vi skulle komma dit idag. Dom var tvungna att söva honom så att dom kunde plocka bort klon. Allting har gått bra, man blev ju lite orolig just för att han skulle sövas, det är ju aldrig riskfritt. Vi passade även på att vaccinera honom, han skulle ju ändå ha en spruta nu i april när han blir 3 år. Han har ett bandage på sin lilla tass och så har han fått en tratt på huvudet.  

Confuse an idiot!




OK, då fick jag det bevisat för mig själv och för alla andra att jag är en idiot alltså. Jag satt och tryckte och tryckte på denna flera gånger och ingenting hände, innan jag fattade att det var en test för idioter.

Öland 2001!


Öland sommaren 2001!


Dödskallegänget!


Tony och Jennie!


Tony och Jennie!


Tony, jag och Jennie!

Hittade några gamla bilder från sommaren 2001 när vi var på Öland med Ria. Vet inte ifall du har några bilder därifrån Eva, tänkte att det kunde vara lite kul för dig att se dom. Du är ju med på den som är tagen framför bussen.


Låt ljuset brinna!

Kära vän! Allt jag ber om är att Du håller detta inlägg i cirkulation. Även om det bara är en som kopierar så håller du lågan brinnande. Detta görs till minne av alla som drabbats av cancer. Ett ljus förlorar inget genom att tända ett annat ljus.

Låt detta ljus brinna!


Dregen!




Jag och Jennie tittade precis på Roomservice, Jennies lilla loverboy Dregen var med så hon satt och dreglade hahaha. Jennie träffade faktiskt Dregen när han var DJ på Grand för några år sedan, det var samma helg som hon fyllde 18. Hennes kompisar hade först haft fest för henne och sedan hade dom varit på Grand, hon var helt överlycklig när hon kom hem:
- Åh, jag har kramat Dregen, två gånger till och med!

Han skulle inreda ett vardagsrum i Roomservice, det var väl inte riktigt min stil om man säger så. Han började med att måla hela taket i guldfärg sedan lade dom in ett rött parkettgolv. Dom byggde ett soffbord utav drivved, det skulle vara lite piratinspirerat. Sedan gjorde dom en likkista som skulle vara ett CD skåp. Jag skulle nog inte vilja ha ett sådant vardagsrum men dom som bodde i lägenheten blev iallafall jättenöjda ovch det var väl det viktigaste.

Ett barn!

ETT BARN!

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma.

Ett barn som möter fientlighet lär sig att slåss.

Ett barn som möter fruktan lär sig försiktighet.

Ett barn som möter medömkan lär sig tycka synd om sig själv.

Ett barn som förlöjligas lär sig skygghet.

Ett barn som möter avundsjuka lär sig att avundas.

Ett barn som möter skam lär sig att känna skuld.

Ett barn som får uppmuntran lär sig självförtroende.

Ett barn som möter tolerans lär sig tålamod.

Ett barn som får beröm lär sig att uppskatta.

Ett barn som blir accepterat lär sig att älska.

Ett barn som blir uppskattat lär sig att tycka om sig själv.

Ett barn som får erkännanden lär sig att det är bra att ha ett mål.

Ett barn som får vara med och dela lär sig generositet.

Ett barn som möter ärlighet och hederlighet lär sig vad sanning och rättvisa är.

Ett barn som möter trygghet lär sig tro på sig själv och på andra.

Ett barn som möter vänlighet lär sig att världen är en bra plats att bo på.

-Okänd författare-


Fotspår i sanden!



Fotspår i sanden

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram.



Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds.




När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. 




Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen.




 Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.




HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.



Denna är så otroligt fin, Tony skickade ett kort till mig med "Fotspår I Sanden" precis när vi hade träffats, han bodde ju i Värnamo då. Den stämmer så otroligt bra in på honom och hans liv.   


Universeum!

Idag har vi varit i Göteborg hela familjen, först var vi på Femman (det tyckte Tony var jätteroligt han älskar ju att gå i affärer) sedan var vi på Universeum. Kim har bara varit där en gång förut men då var han så liten så det kommer han inte ihåg. Vi har haft en jättebra dag, det var roligt att Jennie också ville följa med.


 

Hjälp!

 
 
Polisen Kim har fångat en tjuv!
 


Hands up!



Jennie och Kim och en liten apa!







En liten apunge!



Tony ville också klättra!







På väg hem!



Kim somnade i sin klonmask!



Ormar!

Påskafton!

Idag har vi varit hemma hos min syster Lisa och hennes familj, min andra syster med familj var också där och våra föräldrar. Vi har ätit och ätit och ätit, känns som att jag har gått upp flera kilo. Det var roligt att träffa alla, det blir inte så ofta. Hoppas att det blir fint väder i morgon också, isåfall åker vi nog till stranden. Stackars Jennie hon är jätteförkyld så skulle hon jobba både idag och i morgon. Det är ju inte så populärt och ringa och sjukanmäla sig en sådan här dag, det är ju omöjligt att få tag i någon annan så det får väl gå ändå. Hon tjänar ju bra iallafall, det är ju storhelgstillägg.

Jennie Pennie!



Hittade även dom här bilderna på Jennie när jag letade igenom mina bilder, tycker att dom var väldigt fina så jag lägger ut dom också.

Jennie, Jag, Kim och Tony!




Tänkte lägga ut en fin strandbild, letade igenom en massa bilder men hittade ingen. Hade en massa bilder från olika stränder i andra länder men knappast några härifrån. Det blir nog gärna så att man tar en massa bilder när man är utomlands men glömmer bort att ta bilder här hemma. Så jag fick ta en bild från vårat bröllop, vi gifte ju oss på stranden. Ska verkligen tänka på att ta med kameran till stranden nästa gång.

Sol!







Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag har väntat så länge på just denna dag lalalalalala!

Eftersom jag fortfarande inte har lyckats lära mig att lägga in musik från You Tube på bloggen så får jag väl göra så här istället. Kan man bli annat än glad och på gott humör en sådan här dag. Man har verkligen längtat efter sol och vår, äntligen så är den evighetslånga mörka hösten och vintern slut.

Vi har varit ute hela dagen idag, vi åkte ner till stranden till våran stuga, det är väl inte riktigt våran stuga utan egentligen mina föräldrars, men dom är nästan aldrig där. Vi brukar alltid vara där på sommaren, den ligger cirka hundra meter från stranden, bättre kan det ju knappast bli. Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bo någon annanstans än vid havet, det är något speciellt med det. Det är nog inte bara jag som tycker det, på sommaren så fördubblas väl invånarna här. Vi har en väldigt fin strand här, två kilometer sandstrand. Vi är nog lite bortskämda som bor här, det finns många som åker väldigt långt för att komma hit på sommaren.

Påsk!


Påsklov!

Nu är jag äntligen klar med min megatvätt, tror att jag har tvättat åtta maskiner. Fattar faktiskt inte var all tvätt kommer ifrån, det är ett litet mysterium.

Våran granne Eva-Lena var så gullig idag, hon kom hit och frågade ifall vi hade ätit för hon hade lagat till lite för mycket mat. Så hon gick hem och hämtade det, så åt hon också här hos oss, det var någon fläskfile med pasta, jättegott var det. Så himla lyxigt att slippa laga mat, hon hade gjort ett påskägg till Kim också. Vi har verkligen snälla grannar.

Nu har Kim påsklov, han hade gjort så fina saker i skolan, en kyckling utav trolldeg och en påskhare utav en toalettrulle. Vi ska nog åka upp till Göteborg någon dag på lovet och gå på Universeum. Dessutom tänkte jag och Jennie gå på Femman och shoppa, vi pratade lite om det igår, då sa Tony:
- Det har vi inte sagt något om att vi ska gå på Femman..
- Nej, sa jag, vi tänkte att det skulle bli en liten överraskning för dig, hahaha.
Han gjorde inga gläjeskutt direkt, men han och Kim skulle nog gå på bio under tiden.

Hahaha!

Sh..t happens!Showering Beautycutting...Lucky day...The babe and the lifeguard!

Glad Påsk!





ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT GLAD PÅSK!



Sunday!




Jag vet att det inte är söndag idag, skulle bara prova att lägga in animerade bilder och det funkade äntligen.
YES!!! vilka framsteg jag gör!

Skrea Strand!




Jag Jennie och Bamse har varit ute och gått i över en timma, vi gick nere vid stranden. Hade kameran med mig, tänkte ta lite fina strandbilder, det blev två stycken sedan var batteriet slut, typiskt. Vi såg en groda eller padda eller vad det nu var för något, försökte fota den men det gick inte. Typiskt, det är ju inte så ofta man ser sådana. Bamse passade på att bada i havet men han tyckte nog att det var kallt, han kom upp väldigt snabbt igen.

Pelle!

gris



Lilla Pelle satt i djupa tankar vid middagsbordet då hans mamma till slut frågade honom vad det var han funderade på.

-Jo, jag undrar varför vi inte äter apor.

Pelles mamma tänkte lite innan hon svarade:
-Jo, det beror på att vi härstammar från aporna.

Pelle blev tyst en stund innan han sa:
-Jaha! Är det därför muslimer inte äter grisar?


Nej, jag har inget emot muslimer, det är väl bäst att skriva det, tyckte bara att denna var lite rolig!


Kim!


Bortskämda barn!

Som ni kanske har sett så har jag äntligen fattat hur man gör när man kopierar och klistrar in saker från Internet. Det är ju väldigt smidigt, då slipper man ju skriva själv i sin blogg, inspirationen börjar tryta. 
Idag skulle Kim egentligen på simskola, men han är så förkyld och hostig så vi hoppar över det idag. Skönt då slipper jag träna idag, annars brukar jag göra det medans han är på simskola.
Vi var i stan innan och då ville ju Kim som vanligt gå till leksaksaffären, jag och han gick dit medans Tony var på Intersport och köpte tejp till sin fot. Det är väldigt mycket som han vill ha i leksaksaffären men han vet att det inte är någon ide att tjata på mig, jag säger att han får önska sig det när han fyller år. Sedan kom Tony dit, jag gick in på Hemtex i cirka fem minuter. Sedan möter jag Tony och Kim utanför med en kasse från lekcenter, han vet verkligen hur han ska dupera sin pappa, han går på det varje gång. Han kommer att bli världens mest bortskämda barn om han inte redan är det. Till råga på allt så mötte vi en före detta granne som tyckte att det var OK att Tony skämmer bort Kim. Hon sa så här "men Tony har ju aldrig haft någon att skämma bort innan" vilken jävla bra ursäkt då.

Barnböcker!

Barnböcker du aldrig hittar i bokhandeln

  • Du Är Annorlunda Och Det Är Inte Bra
  • Pojken Som Dog När Han Åt Alla Sina Grönsaker
  • Kossan Magda, Pappas Nya Fru
  • Roliga Ord På Tre Bokstäver Som Man Kan Dela Med Sig Av
  • Hammare, Skruvmejsel, Sax och Såg: En Gör-Det-Själv-Bok
  • Barnens Guide Till Hur Man Liftar
  • Karin Var Så Olydig Att Mamma Slutade Älska Henne
  • Nicke Nyfiken Och Högspänningsledningen
  • Tommy Och Annika Pippar Pippi
  • Alla Katter Kommer Till Helvetet
  • Pappa Stal Min Brandbil
  • Den Lilla Skvallrande Morsgrisen
  • Nu Får Det Vara Slut, Du Ska Adopteras Bort
  • Farfar Får En Kista
  • Den Magiska Världen Inuti Det Övergivna Kylskåpet
  • Katten Gustaf Får Leukemi
  • Främlingar Har Det Godaste Godiset
  • Du Är En Olycka
  • Saker Som Rika Personer Har, Och Som Du Aldrig Kommer Att få
  • Gubben i Månen Är Egentligen Satan
  • Se Katten Måns. Se Katten Måns Flyga.
  • Dina Mardrömmar Är Verkliga
  • Var Vill Du Begravas?
  • Ägg, Toalettpapper Och Din Skola
  • Gnällande, Sparkande och Gråtande: Så Får Du Som Du Vill
  • Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt Inte Kan Vara Vänner
  • Ställen Som Mamma Och Pappa Gömmer Spännande Saker På
  • Pappa Dricker För Att Du Gråter
  • Ploff! Säger Hamstern ... Och Etthundra Andra Roliga Spel I Mikrovågsugnen

AA!

(c) 2009 Sekt Eller Botemedel. All rights reserved.

[email protected]           

Jag hittade den här sidan genom en kille på Facebook, blir väldigt konfunderad när jag läser detta. Är det verkligen så här det går till? Jag vet väl i princip ingenting om AA eller NA, men när man läser detta så blir man ju verkligen rädd.


Om tio år!

Hillevi took Vem kommer du vara om tio år? quiz and the result is Transsexuell popstjärna
När din karriär dalade efter att du blivit tunnhårig rådde din manager dig att göra ett könsbyte, för att bli intressant igen. I själva verket hade du inte särskilt stort val, i kontraktet du skrivit på utan att granska det närmare ingick, förutom kontroll av din musik och framträdanden, också kontroll av ditt yttre. Skivbolagets jurister tolkar detta, med hjälp av queerteori, som att de har rätt att begära att du ändrar kön. Eftersom vetenskapen kommit så långt är det egentligen ingen stor sak. Du läggs in på torsdagen och på tisdagen ger du din första intervju som kvinna. De frågar om du är inspirerad av Michael Jackson. Du vet inte vem det är. Sedan fildelning blivit belagt med dödsstraff och musik numera är lika dyrt som guld är det en kostnadsfråga att lyssna in sig på gamla artister. Du kommer inte från en särskilt rik familj, och ditt skivkontrakt har inte gett så mycket pengar som du hoppats på. Men du bestämmer dig nu för att sälja din bil och köpa


Detta kommer jag att göra om tio år (hur ska det gå jag som inte kan sjunga)

Tony!

Tony completed the quiz "E du Alkoholist, Nykterist eller Knarkare på heltid?" with the result Alkoholisten..
Du Dricker och Dricker. Själv anser du att allt är helt normalt. Men Socialen och dina närmaste (om du fortfarande har sånna) Hålle rinte med. Ditt drickande kommer göra att hela ditt liv går utför. Om 20 år lever du förmodligen i Finspång (eller annan skit-förort) under en parkbänk där du roar dig med att dricka T-Röd och Lacknafta tillsammans med "Pisse-Bosse" och "Märta-från-steket". När du följer med din respektive på stan så förstår du inte alls varför hon/han bli tjurig när du dricker parfym inne på KICKS. Alla dina besparingar kommer gå åt till alkohol och förmodligen så dör du i Lever-
Cancer eller kol innan du fyllt 25. Välkommen till gänget ;). Take the quiz!


Tony gjorde denna "quizzen" på Facebook, det blir ju inte så kul för oss när han flyttar till Finspång och ska umgås med "Pisse- Bosse" och dricka T-röd under en parkbänk. Får väl hoppas att det inte blir så hahaha.

Helg!




Hoppas att alla får en riktigt bra helg!

Kim i skolan!


SPA!

Igår så var jag och Jennie på SPA, vi var på Varbergs Kurort. Det är bara så lyxigt, vi tränade, simmade och bubblade i bubbelpool. Sedan fick vi massage och Jennie fick någon ansiktsbehandling. Sedan åkte vi in till Varberg och gick lite på stan, vi kom inte hem förrän klockan sju på kvällen.
Tony var ledig igår så han hade varit med Kim i skolan och hälsat på hela dagen. Kim tycker att det är så roligt när vi hälsar på han i skolan. Jag var ju med han hela första dagen när han började, men jag var väldigt trött den dagen, hade jobbat hela natten så jag gick väl mest runt där som en zombie. Jag och Lisa (Emmis mamma) var också och hälsade på där någon dag innan jul.
Det var så pinsamt när vi var ute i lördags på krogen så var Kims fröken där, undrar just vad hon gjorde där. Det var liksom den sista människan som jag trodde skulle gå på en AC/DC coverband spelning. Hur som helst så fick vi helt plötsligt syn på henne när vi satt där och headbanga, vadå pinsamt! Det är så typiskt, jag och Tony är aldrig ute annars och när vi nu var det för en gång skull så satt hon där. Jag kanske är löjlig men jag bryr mig alldeles för mycket om vad folk ska tro, jag drack några cider och Tony drack coca cola hela kvällen. Jag är så rädd att folk ska få för sig en massa, jag ställde tom. alla cola flaskorna vid Tonys glas för att folk inte skulle tro något annat. Det låter kanske löjligt men jag vet hur folk pratar i den här staden och det sista jag vill är ju att dom ska börja inbilla sig en massa saker om Tony som inte stämmer.

RSS 2.0