Bamse!




Idag har vi varit hos veterinären med Bamse, en utav hans klor hade gått av. Vi ringde igår och frågade hur vi skulle göra och dom tyckte att vi skulle komma dit idag. Dom var tvungna att söva honom så att dom kunde plocka bort klon. Allting har gått bra, man blev ju lite orolig just för att han skulle sövas, det är ju aldrig riskfritt. Vi passade även på att vaccinera honom, han skulle ju ändå ha en spruta nu i april när han blir 3 år. Han har ett bandage på sin lilla tass och så har han fått en tratt på huvudet.  

Kommentarer
Postat av: mona

vad gjorde vetrenären med tossingen ? själv läker den eller?

2009-04-17 @ 23:45:13
Postat av: mona

ursäkta jag e tydligen inte läskunnig.

vad då plocka bort klon ?

2009-04-17 @ 23:47:25
Postat av: Hillevi

Hej Mona!

Bamse är livrädd för att klippa sina klor, han skriker bara han ser kloklipparen så hans ena klo hade blivit så lång så den hade gått av vid fästet. Därför var vi tvungna att åka till veterinären med honom och plocka bort den.

2009-04-18 @ 10:38:01
URL: http://hillevitony.blogg.se/
Postat av: Kicki

Hej Hillevi!!

Ja sånt kan ta tid å få att läka...pulpan e ju så känslig, men hoppas att det går rätt smärtfritt nu då!!..jag kan verkligen rekommendera Väteperoxid till rengöring, funkar jättebra, iallafall på min skrutta som fick en gren som gick in i låret å upp i ljumsken...drog ut allt skit å det läkte jättebra!!...en riktigt söt liten raring har du iallafall!!!L Lycka till å hoppas det läker bra!

2009-04-18 @ 12:24:47
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Hej Kicki!

Ja, vi får hoppas att det blir bra nu. Vi ska ta bort bandaget imorgon, är ju viktigt att hålla det rent då. Var kan man köpa väteperoxid, finns det på apoteket? Tack för tipset ska prova det!

2009-04-18 @ 21:42:54
URL: http://hillevitony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0