Bamse och Ella!






Vi passar en hund som heter Ella denna veckan, det är Tonys syster Monas hund. Hon och hennes familj skulle åka till Kreta. Jag och Jennie tog med bägge hundarna och åkte ner till stranden och släppte dom lösa där. Vilken energi, vi var väl där i en timma ungefär och dom sprang runt och jagade varandra nästan hela tiden. Bamse tycker det är jätteroligt att ha en kompis att leka med. Jag skulle gärna vilja ha en hund till men i och med att vi bor i lägenhet så får det väl räcka med en hund, här är väldigt lyhört så man får ju tänka lite på grannarna också. Man märker ju det nu när Ella är här att dom sätter ju gärna igång varandra och börja skälla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh...vilket fint foto...kan nästan känna sanden mellan tårna!!L...hoppas allt e bra!!...kramiz

2009-05-24 @ 13:16:46
Postat av: Hillevi

Hej Kicki?

Jag blir väldigt inspirerad utav dig att ta fina bilder ute, men är långt ifrån lika duktig som dig.

Kram!

2009-05-24 @ 14:34:57
URL: http://hillevitony.blogg.se/
Postat av: Kicki

...ja du namnet kom bort i farten!!!L...men alla kan fota sen så ser man ju olika saker å vad man själv inspireras av...tycker det e jättefint med glittret i vattnet din dotter i hörnet å farten på hundarna...kalasfint!! =)...det e liv i bilden!

2009-05-24 @ 15:45:45
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Vad glad jag blir att just du säger det, du som är så duktig på att fotografera. Var tvungen att kolla på bilden igen och det stämmer ju faktiskt, att det är liv i den.

2009-05-24 @ 17:58:41
URL: http://hillevitony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0