Rhapsody in Rock!



Idag spelar Rhapsody in Rock här i Falkenberg, dom spelar på idrottsplatsen alldeles intill där vi bor. Tony skulle gå ut och hämta in Kim klockan åtta, det är hans tid när han ska komma in. Han visste inte riktigt var Kim var någonstans då var det en granne som sa att hon hade sett Kim och en annan liten tjej som heter Ella stå och dansa inne på idrottsplatsen. Dom tyckte väl att det var bra musik där så dom hade krupit under staketet och satt uppe på läktaren och lyssnade på Deep Purple låtar. Nog för att Tony har plankat in på koserter förr i tiden men knappast när han bara var sju år gammal.
Det är i morgon som dom ska spela, det var väl bara något genrep idag, vi tyckte väl det var lite konstigt att det inte var mer folk.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hahaha...en försigkommen liten kille du har!!!

2009-07-10 @ 22:46:31
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Hej Kicki!

Ja det ska börjas i tid. Jag och Tony hörde att dom spelade Smoke On The Water med Deep Purple så då gick vi också dit fast vi var lite för tjocka för att krypa under staketet L så vi var bara utanför. Det var riktigt bra musik, Jon Lord som har spelat med både Deep Purple och Whitesnake var med.

Ha en riktigt bra helg!

2009-07-10 @ 23:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0