Louise!

Tittade precis på Uppdrag Granskning, det var en uppföljning om hur det har gått för den där lilla tjejen Louise från Vetlanda. Hon bodde ju med sin psykiskt sjuka och knarkande pappa i 5 år under miserabla förhållande och socialen gjorde ingenting för att hjälpa henne fast att dom hade fått ett flertal anmälningar.
Det handlade om hur hon hade det idag och hur hon mådde efter allt som hon hade tvingats vara med om. Hon hade fortfarande inte efter två års tid fått någon ordentlig förklaring utav dom ansvariga i Vetlanda kommun, varför dom inte hade ingripit och hjälpt henne trots att både polis, skola, grannar med flera hade kontaktat dom angående hennes fruktansvärda situation.
Jag tycker att det är för jävligt rent ut sagt, det minsta dom hade kunnat göra hade väl ändå varit att ge henne en förklaring och en ordentlig ursäkt. Hon verkade må relativt bra med tanke på vad hon har varit utsatt för, men man vet ju inte hur hon egentligen mår innerst inne, kommer hennes själsliga sår någonsin att läka. Hon har ju verkligen blivit sviken utav alla, först av sina föräldrar, dom som borde vara dom viktigaste personerna i ett barns liv och sedan dessutom utav hela samhället. Kommer hon någonsin att kunna lite på någon och känna förtroende för människor i framtiden. Hela hennes känsloliv måste ju ha blivit helt förstört.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0