Tävling!

Idag har vi varit på nybörjartävling i brottning. Det var Kims allra första tävling, först var det invägning, Kim vägde 22 kg. Tävlingen var för 20-28kg, så det var inga stora brottare som tävlade. Dom var verkligen jättesöta när dom brottades kämpade som bara den.
Kim fick möta en liten kille från Varbergs Bois, han kämpade bra men till slut så vann den andra lilla killen. Nästa match så vann Kim på Walk Over, han fattade först ingenting när domaren höll upp hans hand och sa att han hade vunnit, han hade ju inte ens börjat brottas än, så han stod kvar och väntade på att den andra killen skulle komma. Det är ju inte så lätt att veta vad Walk Over är för något, sen när vi förklarade så tyckte han att det var väldigt bra att han hade vunnit utan att ens behöva brottas.
Tony var så inne i tävlingen så han var knappt kontaktbar, han tycker nog att det är väldigt roligt att Kim vill brottas. Han höll själv på med brottning i tio år när han var yngre, han var väldigt duktig vann en massa tävlingar, kanske inte så konstigt med den fysiken som han har. Kim har nog fått det från honom, han är vig som en liten apa och dessutom otroligt snabb.

Kommentarer
Postat av: Eva T

Stort grattis till Kim (vad betyder Walk Over i brottning)

Ha en bra Söndag em/kväll

2009-01-25 @ 15:46:17
Postat av: mona

Va roligt Kim!grattis.

2009-01-25 @ 16:07:49
Postat av: Hillevi

Walk Over betyder att motståndaren inte dyker upp, så det var ju ganska lätt för Kim att vinna.

Kram Hillevi

2009-01-25 @ 17:44:24
URL: http://hillevitony.blogg.se/
Postat av: mona

Jo tack jag vet,tyckte bara att det var roligt

att Kim vågade att ställa upp.

2009-01-25 @ 18:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0