Onsdag!


I morgon kommer Jennies bästa kompis Melina hem från Mallorca, hon skulle egentligen inte komma hem förrän den första november. Det var ju meningen att hon skulle jobba där nere i 7 månader, men det kändes inte bra och hon längtade hem. Jag förstår henne verkligen, det är inte lätt att åka iväg alldeles själv och vara borta från kompisar och familj så länge. Dessutom så är jag glad för Jennies skull, det hade inte varit roligt för henne att vara utan sin bästis så länge.

Idag har vi varit på brottning med Kim, han tycker verkligen att det är jätteroligt. Det är faktiskt ganska roligt att titta på också, han går i en nybörjargrupp så det är både killar och tjejer i olika åldrar.

Tony har varit på styrelsemöte med Ria, dom ringde och frågade honom för ett tag sedan ifall han ville vara med i styrelsen. Han tyckte väl att det kunde vara intressant, men det mesta hade väl handlat om Rias ekonomi. Dom kämpar väl som alla andra ideella föreningar med att få sin ekonomi att gå runt. För tillfället har dom inte ens någon föreståndare så det går väl lite på tomgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0