Träning!

Jag och Jennie Pennie var och tränade igår, vi har inte tränat på flera veckor så det var välbehövligt. Det är lite svårt att få ihop det i och med att både jag och Jennie jobbar i vården med oregelbundna tider. Sedan finns det ju också tusen andra anledningar till att slippa träna, vi är ganska bra på att komma på dom alla. Hur som helst så tränade vi i en timma och sedan simmade vi 400 meter också.
Vi träffade Jennies faster och hennes familj på Klittebadet, Jennie har fyra stycken fastrar dom är verkligen jättegulliga allihop. Det är bara lite synd att dom inte träffas så ofta men det har bara blivit så kanske mycket beroende på att Jennies pappa inte lever.
När Jennie tog studenten så fick hon ett jättefint guldhjärta utav en av sina fastrar, hon hade fått det utav sin bror (Jennies pappa då alltså) någongång för länge sedan. Så hade hon skrivit ett jättefint kort till Jennie där det stod att Krister skulle ha varit väldigt stolt över henne om han hade levt idag. Jag tycker att det var en väldigt fin present dessutom så har Jennie nästan ingenting efter sin pappa (förutom utseendet då) och samtidigt så måste ju det guldhjärtat ha betytt mycket för hennes faster också, kanske det enda som hon hade kvar efter honom. Jennie blev verkligen rörd så hon började till och med att gråta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haj!

Jag tycker oxå det är väldigt tråkigt att vi inte träffas så ofta, men vill att ni ska veta att vi tänker på er väldigt ofta, tycker samtidigt att vi fått "lite" mer kontakt och har lite bättre koll. De här smycket som Jennie, men även Liane fick, (något liknande), vet vi syskon att Krister hade velat ge sina barn. Vi vet att han tyckte väldigt mycket om oss, det räcker, men vi vet oxå att hade han kunnat hade han gett sin kärlek till sina änglar!

Kram på er Hillevi och Tony!!

En av alla dessa fastrar hihi

Kram Ann

2009-03-05 @ 17:33:03
Postat av: Hillevi

Kram från oss!

2009-03-06 @ 21:08:31
URL: http://hillevitony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0